• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.S. - D.S.

09.09.2024

13:12

Oglasila se Maja Odžaklijevska! Nakon što je Nikolićeva razotkrila njenu aferu sa Borom Čorbom, pevačica poručila samo jedno

Miloš Rafailović/Ataimages/Privatna arhiva

Estrada

Oglasila se Maja Odžaklijevska! Nakon što je Nikolićeva razotkrila njenu aferu sa Borom Čorbom, pevačica poručila samo jedno

Podeli vest

Maja Odžaklijevska oglasila se za Informer i otkrila istinu o odnosu sa Borom Čorbom.

Bora Đorđević, poznat  i kao Bora Čorba, prekjuče je sahranjen u rodnom Čačku, a njegova smrt je izuzetno potresla javnost koja neprestaje da pričao njegovim umetničkim dostignućima, ali i privatnom životu.

Pevačica Maja Nikolić je gostovala u jednoj emisiji u kojoj je otkrila tajnu čuvanu 50 godina, a to je da je Bora bio u vezi i ludo zaljubljen u njenu koleginicu Maju Odžaklijevsku.

Foto: Pedja Milosavljević

 

- Majo, oprosti mi što ću da kažem sad ovu tajnu dugu preko 50 godina. Maja Odžaklijevska je bila njegova velika ljubav kad su bili baš mladi, on onako visok, zgodan, a ona sa svojih 1,55 bili su parekselans par. Sve je prštalo od emocija i ljubavi između njih dvoje. Pesmu "Neke su žene pratile vojnike" je posvetio njoj - rekla je Nikolićeva.

Međutim, Odžaklijevska je prokomentarisala ove navode i kaže da to nema veze sa istinom.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Da sam ja bila velika ljubav Bore Đorđevića vi biste to do sada znali. Nemojte se hvatati za izjave Maje Nikolić. To je moj komentar - rekla je ona za Informer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija