Autor: Informer/A.S.

17.09.2024.

20:54

Foto: Tanja Andric

Džet set

Obrnula ploču! Trudna Milica se predomislila nakon što je javno ostavila verenika, sada brani Terzu

Milica Veličković ostala je trudna sa Borislavom Terzićem Terzom za vreme "Elite 7". Njih dvoje su pred Terzin ulazak u novu sezonu rijaliti saznali da će dobiti devojčicu, a tada je Borislav i zaprosio svoju trudnu devojku. 

Informer

 

Dok su svi mislili da je odnos među njima idiličan, realnost je ipak malo drugačija. Naime, odmah na samom ulasku u Belu kuću, Terzić je počeo da flertuje sa Sofijom Janjićijević i da joj salje srca, što je Milicu isteralo iz takta, pa ga je javno ostavila. 

Ona je bila izričita u svojoj nameri da su zauvek završili zbog njegovog ponašanja, ali izgleda da se situacija sada promenila.

Informer

 

Milica je pokušala da obrani svog dragog, rekavši da Sofija više muva njega, nego on nju, kao i da ostavlja još prostora kada je njihov odnos u pitanju. 

- Pa dobro, više ona njega muva, nego on nju. On je tako opušten sa svima - rekla je Milica, koja je otkrila da odluka o raskidu nije definitivna:

Informer

 

- Videću kako će se odvijati situacija, sve zavisi od deteta - otkrila  je Milica. 

Na pitanje da li je u kontaktu sa Terzinom porodicom i kako oni gledaju na njegov odnos sa Sofijom, Veličkovićeva je otkrila da oni to ne osuđuju.

- Njima je sve to normalno, dok se ne desi nešto konkretno - rekla je ona za "Alo".