01.10.2024.

11:16

Foto: Miloš Miletić/EPA

Džet set

JK o susretu sa Pi Didijem i zajedničkoj slici! Karleuša otkrila šta se događalo u kući uhapšenog repera: "Uvek se ponašao..."

Američki reper Šon Kombs, poznatiji kao Pi Didi uhapšen je pre nekoliko dana u hotelu u Njujorku. On se suočava sa brojnim optužbama za reketiranje, trgovinu ljudima i seksualno nasilje koje se odvijalo na raskalašnim žurkama u njegovoj vili. Ovaj skandal uzdramo je ceo Holivud s obzirom na to da se svakodnevno pojavljuju nove informacije o gnusnim stvarima koje su se događale pod reperovim krovom, ali i imena poznatih glumaca, muzičara i političara koji su bili prisustni na Didijevim zabavama. 

Informer

 

Na društvenim mrežama, pojavila se fotografija pop dive Jelene Karleuše i repera, koja je nastala u njegovoj vili. Kako su odmah počele da kruže razne priče o njihovom poznanstvu i nagađanja da li je i JK prisustvovala reperovim žurkama, pevačica je rešila da tome odmah stane na put, te se oglasila na svom Instagramu.

Informer

 

- Povodom eksplozivnih i netačnih naslova u raznim neprijateljskim medijima kao i zbog budalaština po društvenim mrežama, primorana sam da reagujem. Ova slika je nastala veoma davno u kući Pi Didija i ono što se na slici ne vidi jeste da smo u društvu drugih najvećih američkih zvezda muzike i filma. Jedan od najvećih nas fotografiše. Nebitno ko. Svakako nisam sama, prisutan je i moj tadašnji partner i nije se dešavalo ništa neprimereno. Pi Didi se uvek ponašao normalno i kulturno. U životu sam oduvek imala i imam bliske kontakte sa za javnost velikim svetskim zvezdama ali o njihovim imenima nikada nisam i nikada neću pričati niti obaveštavati planetu sem kada oni to sami ne obelodane, kao Kanje... - počela je pop diva pa nastavila:

Informer

 

- Prezirem sindrom linča i napada mase na javne ličnosti koja mnogima presuđuje pre suda, a na koje se mnogi kače zarad slave i govore neistine zarad sticanja materijalne dobiti. Svi se sećamo godina kada su po sudu mrcvarili Majkl Džeksona a na kraju se ništa od toga nije dokazalo sem da mediji od svakog mogu da naprave anđela, ali i crnog đavola - napisala je Karleuša, uz zajedničku fotografiju sa reperom.