• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.10.2024

09:49

Oglasila se još jedna žrtva uhapšenog repera: Tvrdi da ju je drogirao i silovao!

profimedia

Showbiz

Oglasila se još jedna žrtva uhapšenog repera: Tvrdi da ju je drogirao i silovao!

Podeli vest

Američki reper Pi Didi, suočava se sa još jednom optužbom za seksualno nasilje.

U najnovijoj tužbi, žena pod psudonimom Džejn Do, tvrdi da ju je Didi u svom domu drogirao i nekoliko puta silovao, kao i da je ostala u drugom stanju.

Ova tužba stiže samo nekoliko dana nakon što je Kombs uhapšen u hotelu u Njujorku. Reper se suočava sa brojnim optužbama za reketiranje, seksualno nasilje i trgovinu ljudima.

Pomenuta žena tvrdi da je upoznala Didija 2020. godine, a da se zlostavljanje i uznemiravanje nastavilo do jula ove godine. Ona tvrdi da je bila naterana da odlazi u Kombsove domove u Njujorku, Los Anđelesu i Majamiju, kao i da bi je reper tokom svake posete primoravao da "izvodi šou" za njega.

Foto: Printscreen You Tube

 

Kako je ispričala, u jednom trenutku je uradila test trudnoće koji je bio pozitivan. To je saopštila Kombsu koji ju je ubeđivao da abortira. Ubrzo nakon toga imala je spontani pobačaj. U tužbi se navodi i da je Kombs, zajedno sa svojim saradnicima, pratio gde se nalazi kao i da su prisluškivali njene razgovore, prenosi Sky News.

Podsetimo, Kombs se suočava sa brojnim optužbama za silovanje, seksualne napade i prisilno drogiranje. On se izjasnio da nije kriv za reketiranje i seksualnu trgovinu, ali do daljneg ostaje u zatvoru, pošto mu je odbijena kaucija. Njegov advokat je rekao da je nevin i da će se boriti da "očisti" svoje ime.

Kombsov advokat nije odgovorio na navode iznesene u najnovijoj tužbi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Šiptari pretukli srpsku porodicu u Gračanici! Policija "ne zna ništa", a Kurti samo trlja ruke! (VIDEO)
Live TV

Šiptari pretukli srpsku porodicu u Gračanici! Policija "ne zna ništa", a Kurti samo trlja ruke! (VIDEO)

Na jučerašnji dan 1998. godine iz zasede su ubijena petorica srpskh vojnika, dok su dvojica teško ranjena. Odgovorni za ovo su pripadnici OVK kojima se još uvek sudi u Hagu. U Gračanici se dogodio još jedan napad na srpsku porodicu. Da li će pravda ikada biti zadovoljena? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Lazar Stević, dopisnik Informera sa KiM, državni sekretar Nikola Vukelić i Demo Beriša, predstavnik Matice Albanaca u Srbiji.

01.10.2024

10:01

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija