Autor: Informer/D.G.

03.10.2024.

13:07

Foto: Informer

Džet set

Rada Vasić zapretila tužbama! Ne dozvoljava da Anu nazivaju muškarcem: "Doktor je sve napravio po meri"

Majka rijaliti učesnice Ane Nikolić, Rada Vasić, otvorila je dušu o promeni pola njene dece, a u emisiju u kojoj je gostovala ponela je i Anina dokumenta kako bi dokazala da ona više nije muško.

- One su od rođenja imale ponašanje kao da su devojčice. Kad sam bila trudna, ja sam znala da su deca treće nedelje trudnoće preokrenuti u ženske hormone. Mislila sam da će se roditi jedno muško, jedno žensko. Ja sam ih kupala, oblačila. Mene je nešto vuklo i Anu sam obukla u crvenu, a Ivanu u belo. Kao da sam osetila. Kad su krenule u prvi razred one su sve petice imale, niko nije imao jednu primedbu na njih. Kako su odrastale nisu htele da se igraju sa muškim društvom - rekla je Rada u emisiji "Pitam za druga", pa dodala:

Informer

 

- Ja sam donela Anina dokumenta, ništa nije falsifikovano. Neću više da mi niko maltretira dete i da joj priča da je Mika - rekla je Rada.

- Da li ćete tužiti one koji je stalno osporavaju u tome? - upitala je voditeljka Radu.

- Hoću one koji namerno spominju non-stop. To loše utiče na psihu moje Ane. Ja imam advokata koji mi je samo rekao da spremim dokumenta. Ana može sa bilo kojom ženom da uđe u toalet da joj pokaže svoji polni organ, dokor je napravio po meri - rekla je Rada.

Informer

 

- Kako su one vama saopštile da žele da promene pol? - upitala je voditeljka.

- Rekle su starijim sestrama, ja kad sam čula rekla sam ma kakve ženske bre? Šta ti meni pričaš, šta je to? Oni svi plaču, ja hoću da poludim - bila je iskrena Rada.