• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Dina Sajeh

04.07.2024

11:26

Emotivna ispovest Rade Vasić za Informer o borbi sa kancerom: Bivša zadrugarka otkrila koja pevačica joj je finansijski pomogla, evo kako se sada oseća!

Printscreen/TikTok, ATA Images

Estrada

Emotivna ispovest Rade Vasić za Informer o borbi sa kancerom: Bivša zadrugarka otkrila koja pevačica joj je finansijski pomogla, evo kako se sada oseća!

Podeli vest

Bivša rijaliti učesnica Rada Vasić otkrila je za Informer kako se oseća sada, nakon više od godinu dana borbe sa kancerom.

Rada Vasić proslavila se učešćem u emisiji "Menjam ženu", nakon čega je pozvana da sa sinovima i suprugom Radetom bude učesnica rijaliti šou programa "Veliki brat".

Ostvarila je zapažen rezultat i u "Zadruzi" u koju je takođe ušla sa porodicom, a njene fanove je veoma potresla vest o tome da Vasićka boluje od kancera.

U decembru prošle godine Rada je za Informer govorila o svom zdravstvenom problemu, a sada nam je otkrila da se oseća mnogo bolje.

Foto: Printscreen/Tiktok

 

- Hvala Bogu kako je bilo, sada nije loše. Bilo je baš kritično, ali posle hemioterapije bilo je poboljšanja. Kosa mi je sada porasla, mada nije baš kakva je bila, ali hvala Bogu, ide na bolje - rekla je Rada za Informer na samom početku i dodala da je imala veliku podršku okoline:

- Deca su sada radosna, suprug takođe, on sad i radi. Naravno, pored mene se osećaju srećnim. Optimisti smo svi, verujem da će sve biti u redu. Bila sam jako loše, ali hvala Bogu, doktori su mi mnogo pomogli, pomogli su mi i moji prijatelji... Bila sam na Tiktoku, uključivala sam se svako veče, pričala sam o bolesti... Svi su me podržali, i fanovi, i okolina, i moji doktori. Nema ko ne voli Radu - našalila se ona.

Foto: Društvene mreže

 

Rada je pre nekoliko meseci bila vrlo tužna kada joj je zbog hemioterapije opala kosa, ali sada se već povratila i može da je farba u prepoznatljivu crvenu boju.

- Opale su mi i trepavice i kosa i obrve. Kada mi se kosa pojavila, doktor mi je prvo rekao da je ne farbam, ali sada već smem. Farbam opet kosu, evo kupila sam farbu, već drugi put se farbam. Gusta mi je kosa, nije još onako dugačka, ali nema veze. Bog zna da imam dobru dušu, pa me je pogledao - rekla je ona i otkrila da je morala da promeni ishranu, zbog čega je dodatno smršala:

- Smršala sam oko osam kilograma i nastaviću sa dijetom. Vodim računa o ishrani, to je jako važno. 

Foto: Printscreen/Tiktok

 

Vasićka kaže da se trenutno ne brine za sebe, već za supruga, kojem su pre nekoliko meseci otkazala oba bubrega.

- Možda bih se osećala još bolje da je sve u redu sa Radetom. Sekiram se za njega, za sebe više ne. On je bio u baš kritičnom stanju. Njemu su bila otkazala oba bubrega, imao je tri - četiri operacije, koje nisu bile uspešne. Ali, kada je na kraju došao na VMA u Beograd, doktori tamo su uspeli da mu pomognu i oporavio se. Nije baš sve u redu, ali, kako je bilo, dobro je i ostao živ.

Foto: Youtube printscreen/Telegraf.rs TV

 

Rada i Rade su, s obzirom na to da su se razboleli u isto vreme, bili u velikom finansijskom problemu, što ju je navelo da zarađuje putem Tiktoka. Međutim, ti dani su iza njih.

- Bili smo u finansijskoj krizi, ali Radetu država daje pomoć oko 32.000 dinara mesečno. Uspemo da se "zakrpimo". Ima dosta lekova koje pijemo, skupo je sve to, ali opet, uspevamo sve - rekla je Rada i otkrila ko joj je puno pomogao:

- Hvala svima. Ja sam prezadovoljna. Imala sam čak tri osobe koje su mi poslale veću sumu novca. Pevačica Višnja Petrović, koja je bila učesnica "Zadruge", poslala mi je 15.000 dinara, druga neka žena mi je poslala 20.000, treća mi je kupila periku... Fanovi su mi mnogo pomogli i ja im želim zdravlje, sreću, sve najbolje u životu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Jezivi zločini Nasera Orića 32 godine ostali nekažnjeni! Republika Srpska nije poklonjena, ona je zarađena hiljadama srpskih žrtava!
Live TV

Jezivi zločini Nasera Orića 32 godine ostali nekažnjeni! Republika Srpska nije poklonjena, ona je zarađena hiljadama srpskih žrtava!

Danas se navršava 32 godine od stradanja Srba u srednjem podrinju. Najmlađa žrtva bio je dečak od samo četiri godine. Za ove zločine niko nikada nije odgovarao. Naši zvaničnici iz Srbije i Republike Srpske otišli su danas da odaju počast srpskim žrtvama. Na ovu temu u "Info večeri" govorili su novinar "Politike" Marko Lakić, član predstavništva SNS-a Vladimir Marinković i Stefan Krkobabić, potpredsednik PUPS-a. Uživo u program uključio se i Brano Vučetić iz Bratunca koji je ispričao svoja svedočenja o zverstvima Nasera Orića, kao i Radojka Filipović iz Bratunca koja je ispričala svoja svedočenja.

06.07.2024

22:30

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku! (VIDEO)
Live TV

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku! (VIDEO)

Ruska vojska je u prethodna 24 sata oborila više raketa i dronova! Premijer Slovačke Robert Fico prvi put se pojavio nakon ranjavanja. Njegova poruka bila je da bi otišao sa Orbanom u Moskvu, samo da je mogao. Na ove, ali i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Mile Pršić i general Vinko Pandurević. Uživo u program javio se i Dževad Galijašević koji je komentarisao rezultate predsedničkih izbora u Iranu, kao i Nenad Bumbić, dopisnik iz Čikaga koji je komentarisao izbore u Americi.

06.07.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija