• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

22.12.2023

17:28

"Kada me video sa pramenom u rukama, Rade je počeo da plače" Rada Vasić za Informer o borbi sa karcinomom: U modricama i bolovima sam

Društvene mreže

Rijaliti

"Kada me video sa pramenom u rukama, Rade je počeo da plače" Rada Vasić za Informer o borbi sa karcinomom: U modricama i bolovima sam

Podeli vest

Bivša rijaliti učesnica Rada Vasić sinoć je šokirala fanove kada se na društvenim mrežama pojavila bez kose, bez koje je ostala nakon terapija zbog raka dojke.

Rada je za Informer otkrila da još uvek ne zna u kom smeru ide njen oporavak.

Osećam se loše, u bolovima sam. Za sada još ne znam ništa tačno, treba prvo da primim sve hormonske terapije, a onda izlazim pred komisiju, pa ću onda znati kako je i šta dalje. To sam saznala pre osam meseci, odmah drugi dan nakon što su mi ustanovili rak dojke imala sam operaciju. Bilo je hitno - rekla je Rada i otkrila da su se deca i suprug Rade izuzetno potresli: 

Foto: Instagram/printscreen

 

- Deca i suprug su  plakalali više nego ja. Taj dan smo svi bili šokirani. Bila sam sama sa doktorom u ordinaciji kada sam saznala i zanemela sam kada mi je rekao kako stoje stvari. Rekli su mi "Jao Rado, da li je moguće da i tebe ovo snađe?". Ali eto, stiglo je i do mene. Rekla sam: "Ako ima leka biće i veka".

Vasićka kaže da joj je najteže pao trenutak kada je ostala bez kose.

- Teško mi je bilo kada sam izgubila kosu. Uvek sam bila ofarbana u crveno, šišala se. Ostala sam bez kose tri dana nakon prve terapije. Kada sam ustala ujutru da se umjem i pogledala se u ogledalo počela sam da plačem. Kosa mi je bila u rukama, na češlju, čak i na jastuku, opala je dok sam spavala. Suzdržavala sam se da plačem da ne bih potresla supruga - kaže ona i otkrva da je on plakao kada je video šta joj se dogodilo:

Foto: Youtube printscreeen

 

- Rade me je pozvao da popijemo kafu, a kada me je video sa pramenom kose u rukama, počeo je da plače, a i ja sa njim. Ali prihvatila sam to sad dobro. Uzela sam periku, istu kao što je moja kosa bila, crvena i kratko ošišana. Ali, ne volim da je nosim.

Rada je uspela da uprkos problemima koji su je snašli u godini na izmaku, sa osmehom dočekuje novu.

Foto: Printscreen/Tiktok

 

- Pronašla sam snagu da proslavim praznike i okitim jelku. Borim se, ne dozvoljavam samoj sebi da sam u krevetu. Radim koliko mogu. Deca i Rade su pod stresom, govore mi da ne radim, ruke su mi u modricama, teške su to terapije, ali trudim se. Htela sam i ove godine da mi sija kuća i da se slikam pored moje jelke. Rekla sam ćerki: "Sine, slikaj me pored moje jelke". Ona mi je rekla: "Mama, nisi stavila periku, šokiraće se ljudi", ali ja ne mogu da je nosim, vruće mi je. Kada je objavila to na Instagramu, dobila sam toliko lajkova da nisam mogla da verujem.

Kako kaže, lečenje košta, pa bi joj novac dobrodošao. Zbog toga će pokušati da dođe do prihoda putem Tiktoka.

- Ne mogu baš sve lekove da dobijem na recept, a drugo, ishrana na kojoj moram da budem puno košta. Treba mi novac, koliko ko može. Otvorila sam Tiktok, dobila sam veliku podršku, iznenađena sam. Rekao mi je Brendon šta mi sve treba da bih počela da zarađujem. Sinoć sam tri sata pričala u lajvu, toliko sam se oduševila ljudima, toliko mi je bilo drago, lakše mi je kad pričam.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija