• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

03.07.2024

15:23

"Darko me je blokirao kada sam otišao sa Pinka!" Milan Milošević otkrio detalje sukoba s Tanasijevićem: Bolje je ovako

Masha Bandjur, Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

"Darko me je blokirao kada sam otišao sa Pinka!" Milan Milošević otkrio detalje sukoba s Tanasijevićem: Bolje je ovako

Podeli vest

Voditelj je otkrio u kakvim je odnosima sa kolegom iz rijalitija koji obojica vode.

Milan Milošević, voditelj rijaliti programa "Elita 7", otkrio je u kakvim je odnosima sa kolegom, Darkom Tanasijevićem, sa kojim se blokirao na društvenoj mreži Instagram.

S obzirom na to da se o njihovom odnosu često spekulisalo, Milošević je napokon obznanio da li su "dobri", ili, pak, ne.

Foto: Masha Bandjur

 

- Pričamo... Pričamo poslovno, ali blokirali smo se kada sam otišao sa Pinka. Bolje ovako, šta bi nas pitali ovako, da se odblokiramo - našalio se Milan.

Pitali su ga i da li je istina da se na aerodromu posvađao sa Viki Miljković.

- Nisam se uopšte posvađao, nego jednostavno, žena mi se javila, nisam prepoznao uopšte ko je to. Mislio sam da hoće da se slika neko. Nismo se posvađali, nikakava svađa, super smo - objasnio je Milan u "Amidži šou".

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Milan Milošević inače je brojnim rijaliti učesnicama donosio testove za trudnoću, zbog čega se sada zbijaju šale na njegov račun.

- Mene zovu sada svi da bušim balone. Hiljadarku uzimam, neću da preterujem. Najbolje je to za otkrivanje pola deteta, dogovorimo se ako je muško da igram... Za hiljadarku sve radim - rekao je Milan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija