Autor: Informer/K.Ć.

03.10.2024.

16:02

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

Džet set

"Bebi moja, koliko god da nam je sada teško..." Trudna Milica napisala kako se oseća dok se Terza ljubaka sa drugom u rijalitiju

Na velelepnom imanju u Šimanovcima, Terza je šokirao sve kada je pred milionskim auditorijumom prevario svoju partnerku Milicu sa novom zadrugarkom Sofijom Janićijević. Njegova izdaja slomila je Milicu, koja nije mogla da sakrije svoje razočaranje. 

Ipak, Milica Veličković nije dozvolila da je ovo pokoleba. Odlučila je da nastavi dalje i posveti se najlepšoj ulozi – majčinstvu. Spremna je da svojoj budućoj naslednici podari ceo svet.

Milica se nedavno vratila na Pink, gde je gostovala u emisiji "Magazin In". Na svom Instagram profilu podelila je fotografiju, na kojoj je blistala u dugoj, crvenoj haljini od satena, ponosno pokazujući svoj trudnički stomak.

- Bebi moja, koliko god da nam je sada teško znam da će nam sve ovo jednog dana biti juče i da ćemo zajedno biti najbolji tandem baš kao što sam ja sa svojom mamom. Ti ćeš biti jedno od vodećih lica to ti obećavam, jedne divne televizije gde si i nastala, ličilo je na bajku, ispalo je da nije... ali stvorićemo novu. Gledamo se na Pinku-subota 17h - napisala je Milica Veličković uz objavu.