• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/D.G.

02.10.2024

15:31

Terza i Sofija ozvaničili vezu! Ljubavnica se besramno obratila trudnoj Milici, evo šta joj je poručila (VIDEO)

Tanja Andric/Ataimages

Rijaliti

Terza i Sofija ozvaničili vezu! Ljubavnica se besramno obratila trudnoj Milici, evo šta joj je poručila (VIDEO)

Podeli vest

Rijaliti učesnica potvrdila je vezu sa Terzićem, a je sve zaprepastila kada se obratila Veličkovićevoj.

Od kako je priznao da se zaljubio Bora Terzić Terza se ne odvaja od Sofije Janićijević. Njih dvoje ove nedelje borave u izolaciji kao potrčci Jelene Ilić. Ovog jutra su se njih dvoje probudili i odmah krenuli da se maze, a po svemu sudeći Terzi je to izuzetno prijalo.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

Kasnije je Sofija Janićijević bila gost u emisiji "Radio amnezija" gde je potvrdila da je u vezi sa Terzom, a zatim sve zaprepastila kada se obratila njegovoj trudnoj vernici Milici Veličković.

- U vezi smo od juče. Terza je sve priznao i bilo mi je lakše jer nikad ne bih ušla u vezu sa zauzetim - rekla je Sofija.

- Šta bi rekla Milici, onako sa ženske strane? - upitao je Terza.

- Želim da bude dobro i ona i beba - rekla je Sofija.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

- Terza koje su Sofijine loše strane? - upitao je Munja.

- Ne volim što je koketa, ona nekog pogleda dva puta i to je to - rekao je Terza.

- Meni se ne sviđa što ne dopušta da me iko pogleda - rekla je Sofija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Novi Sad će 2027. godine biti grad sa tri nova mosta
Društvo

Vesić: Novi Sad će 2027. godine biti grad sa tri nova mosta

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, koji je danas u Novom Sadu sa direktorom kompanije "Šandong" za Evropu Vei Jimingom potpisao ugovor za izgradnju pešačko-biciklističkog mosta u tom gradu, istakao je da će to biti treći novi most u Novom Sadu, budući da se dva već grade - jedan kod Petrovaradina na Fruškogorskom koridoru, kao i most u nastavku Bulevara Evrope.

02.10.2024

16:30

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!
Kultura

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!

Šopenovi dani, trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih kompozitora svih vremena, Frederiku Šopenu, počeće večeras koncertom trija Amon, koji će izvesti Klavirski trio u g-molu, kao i koncertom pijaniste Dinka Blagojevića koji će svirati dela Šopena i Baha, saopštili su danas organizatori.

02.10.2024

13:06

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija