• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

01.10.2024

08:07

"Zaljubio sam se!" Terza priznao emocije prema Sofiji, pa izneo detalje iz života sa trudnom Milicom (VIDEO)

Tanja Andric/Ataimages

Rijaliti

"Zaljubio sam se!" Terza priznao emocije prema Sofiji, pa izneo detalje iz života sa trudnom Milicom (VIDEO)

Podeli vest

Borislav Terzić Terza priznano je da se zaljubio u Sofiju Janićijević, a onda izneo detalje svoje veze sa Milicom Veličković.

Tokom "Pretresa nedelje" koji je sinoć održan u "Eliti 8" glavna tema bio je odnos Terze i Sofije, a nakon što su ukućani izneli svoje mišljenje, izjasnili su se i glavni akteri priče.

- Što se tiče Sofije i mene, nisam mogao ništa da ustanem i kažem da petljamo i da mi se sviđa. Svidela mi se, prija mi mnogo... Verovatno sam se i zaljubio - počeo je Teraza, pa se osvrnuo na svoju vezu sa Milicom:

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

- Prošle godine većina zna kakav smo Milica i ja odnos imali, loš i turbulentan. Njene priče šta je radila, umešane porodice, zavoleo sam je. Mi smo od prve večeri legli i zaljubljivanje nije krenulo normalno. Nismo provodili vreme, nego smo samo ušli i vezu. Sve je postala navika. Ja sam govorio da se ona meni nije svidela fizički, jeste njena lepota, kosa, zubi... Milica je ovde govorila da ćemo pred kraj da se raziđemo, da ona hoće da živi svoj život i da hoće da nađe posao. Mi kad smo bili u svađa, prešla je preko izolacije sa Sarom, tad je saznala da je ostala trudna. Ne mogu da kažem da je ne volim kao čoveka i osobu koja nosi moje dete. Ona je meni mnogo draga i volim je, ali... kao nekog ko će da rodi moje dete - ispričao je Terza za stolom.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

On je tokom svog izlaganja otkrio i da njegov otac nije prihvatio Milicu.

- Imali smo napolju neke svađe, kad smo izašli odavde imali smo ozbiljan problem i svađu sa mojim ocem jer on nju nije prihvatio i nije hteo da ona dođe u kuću zbog svega što se ovde iznelo o njoj. Sedam dana pred ulazak bili smo kod ujaka, moj otac je tu bio, upoznali su se i opet je on meni rekao da je to njegovo unuče... Nije to bilo od srca kako je on meni rekao. Stao je uz mene i kad sam imao svađu sa Miljanom u "Narod pita" rekao je da će da stane uz mene i da može da dođe od nas, ali nije to to. Nas je dete primirilo, moram iskreno da pričam. Nisam mogao da ustanem posle sedam dana, morao sam i sa njom da pričam. Mi smo pričali u šiframa, moram da je zaštitim. Znam da je mene Milica ostavila, imali smo dogovor za bilo koju bliskost da smo završili. Ja nisam hteo da uđem ovde, ušao sam da obezbedim dete - rekao je Terza.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

Na pitanje voditelja Milana Miloševića da li posle svega planira da nastavi život sa Milicom, Terza je odgovorio da je svestan da je između njih definitivno kraj. 

-  Ona nikad neće preći preko toga. Ja sam zaljubljen u drugu devojku, ne mogu... Desilo se i drugim ljudima, kazaću sve kako jeste. Bolje je da ne mučim sebe, nju i sve naše koji su u orkuženju. Svi će da me osude, ali ne mogu da bežim. Naš odnos da je bio vrhunski, da smo imali podršku moje porodice... Moj otac nije došao na veridbu. Iskreno, zaljubio sam se više u Sofiju... Ja to osetim kad nije tu da odmah tražim da vidim gde je - nastavio je Terza.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Opozicija bi najradije povukla svoj predlog! Brnabić poručila: Bitno je da se razgovara
Politika

Opozicija bi najradije povukla svoj predlog! Brnabić poručila: Bitno je da se razgovara

Predsednica Narodne Skupštine Ana Brnabić rekla je danas da bi opozicija najradije sada povukla predlog novog Zakona o izmenama i dopunama o rudarstvu i geološkim istraživanjima, ali da je sada kasno i navela da je jasno zašto su oni opstruisali rad Skupštine i zašto su u stvari gurali da prođe vanredno zasedanje, da taj predlog zakona nikako ne dođe na dnevni red.

01.10.2024

10:14

TV

Šiptari pretukli srpsku porodicu u Gračanici! Policija "ne zna ništa", a Kurti samo trlja ruke!
Live TV

Šiptari pretukli srpsku porodicu u Gračanici! Policija "ne zna ništa", a Kurti samo trlja ruke!

Na jučerašnji dan 1998. godine iz zasede su ubijena petorica srpskh vojnika, dok su dvojica teško ranjena. Odgovorni za ovo su pripadnici OVK kojima se još uvek sudi u Hagu. U Gračanici se dogodio još jedan napad na srpsku porodicu. Da li će pravda ikada biti zadovoljena? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Lazar Stević, dopisnik Informera sa KiM, državni sekretar Nikola Vukelić i Demo Beriša, predstavnik Matice Albanaca u Srbiji.

01.10.2024

10:01

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

C'EST LA MAGIE OSTAVIO BEOGRADSKU PUBLIKU BEZ DAHA: Čak sedam spektakularnih predstava održano je u Sava Centru!
Kultura

C'EST LA MAGIE OSTAVIO BEOGRADSKU PUBLIKU BEZ DAHA: Čak sedam spektakularnih predstava održano je u Sava Centru!

Tokom vikenda je u Plavoj dvorani Sava Centra uspešno održan dugoočekivani magijski spektakl C'est La Magie koji je sve prisutne očarao brilijantno osmišljenim iluzijama i trikovima koje su za beogradsku publiku izveli najbolji iluzionisti sveta - Darsi Ouk, Džejms Mor, Ju Ho Džin i Enzo Vejn na čelu sa Luisom de Matosom - u ulozi reditelja ove jedinstvene svetske senzacije za sve uzraste!

30.09.2024

12:22

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija