• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

11.09.2024

21:15

Velika ispovest Milice Veličković u jeku skandala! Razočarana i besna ogolila dušu pred kamerama i ispričala sve o Terzi i Sofiji!

ATAIMAGES

Rijaliti

Velika ispovest Milice Veličković u jeku skandala! Razočarana i besna ogolila dušu pred kamerama i ispričala sve o Terzi i Sofiji!

Podeli vest

Milica Veličković javno je ispričala koliko je povredio Terzin postupak i potvrdila da ga ostavlja.

Borislav Terzić Terza ušao je u "Elitu 8" kako bi zaradio novac za sebe i svoju trudnu verenicu, Milicu Veličković, ali samo nekoliko dana nakon što je kročio u imaginarijum dopala mu se druga devojka, Sofija Janićijević. Misleći da ga kamera ne snima, posalo joj je srce, zbog čega ga je verenica odmah ostavila. Milica je večeras gostujući u emisiji "Pitam za druga" na Red TV ispričla koliko je razočarana postupkom svog verenika.

Foto: Printscreen/Red Tv

 

- Moja podrška mi je poslala snimak sa strimova. Nisam očekivala ovakve situacije i scene posle tri dana, možda posle ti meseca, kad se ljudi opuste i zaborave. On se sakrio u mrtav ugao da bi poslao srce, ja to ne bih videla da ona to nije rekla Teodori Delić. A ni Teodora nije nikako odreagovala, iako mi je drugarica. Danas se naveli za mistera i misicu...- rekla je Milica.  

Prema njenim rečima, nije očekivala da će do ovakve situacije doći tako brzo, niti je ovo neki dogovor između njih kako bi bili zanimljiviji.

- Mi smo se dogovorili, rekla sam mu bez flerta sa ženama! Ne treba mi priča da me vara i da me uvlače u rijaliti, trudna sam. Da sam htela abortirala bih i ušla u "Elitu 8". Od januara će mi beba biti centar sveta, to sam mu rekla. Rekla sam mu da neću tolerisati nijednu grešku, da ću ga odmah ostaviti, jer sam već istraumirana od njega - bila je jasna Veličkovićeva.

Foto: Printscreen/Red Tv

 

Kako je navela, podržala je ulazak svog verenika u "Elitu 8" kako bi rešili stambeno pitanje i zaradili novac za njihovu porodicu. 

- Naglasila sam mu da ću ga zbog prve greške ostaviti. Danas me je pozdravljao u "Amneziji", on ne kapira da postoji snimak gde on toj devojci pokazuje srce. Napolju nije bio u tom fazonu, lepo smo se slagali. Možda smo se dva puta posvađali zbog neke gluposti. Nije bilo svađa kao u rijalitiju. Ovo je treći dan a već ima pet naslova da on flertuje sa Sofijom - rekla je Milica i dodala da Sofiju ne krivi jer je ona slobodna i može da radi šta hoće.

Foto: Printscreen/Red Tv

 

Kako kaže, čula se sa Terzinim bratom, sa kojim ima odličan odnos i on i zajednički prijatelji su pokušali da je smire.

- Pokušali su svi da ga opravdaju, za neke stvari nema opravdanja - razočarana je Milica, koja je pokazala prepisku sa Terzom u kojoj navodi da će ga ostaviti ako ne bude poštovao njihov dogovor i držao se dalje od drugih žena.

Njena majka i baka koje su uvek bile uz njih i podržavale Terzu, takođe su veoma razočarane  njegovim postupkom, ispričala je Milica.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!
Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!

Apsolutni šampion 57. Međunardnog poljoprivrednog sajma u Svilajncu je krava muzara Mara! Mara je ljubimica Aleksandra Jeremića iz sela Vojska, a u konkurenciji 70 grla simentalske rase goveda bila je najbolja!

11.09.2024

18:35