Autor: Informer/D.G.

10.10.2024.

09:22

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

Džet set

"Nešto loše će se desiti..." Miljana pred odlazak na kliniku grca u suzama, a evo šta kaže o svojoj odluci da prekine trudnoću (VIDEO)

Rijaliti učesnicu Miljanu Kulić danas očekuje izlazak iz "Elite 8" i još jedna poseta ginekologu prilikom koje bi trebalo da donese konačnu odluku da li će zadržati trudnoću ili ne. Ona je zbog toga tokom jučerašnjeg dana prolila reku suza, te zamolila produkciju da joj daju još malo vremena da razmisli

Iako su je svi savetovali da je prekid trudnoće ispravna odluka, Miljana nije još sigurna da li to želi da uradi o čemu je sinoć razgovarala sa Milanom Miloševićem. 

Informer

 

- Miljana zašto sada plačeš kada si odlučila da ideš da prekineš trudnoću? - upitao je Milan.

- Ja sam otišla u Narodni front, oni su mi rekli da idem na kiretažu, ja sam rekla ne. Mama se rasplakala i rekla mi je da ne zna šta da mi kaže i da se posavetujem sa Lepim Mićom. Ja sam posle išla u savetovalište za trudnice, doktorka koja radi 55 godina rekla mi je da nije visokorizična trudnoća. Svi mi kažu da mogu da rodim, ali niko neće da mi odobri. Ja sutra zvanično idem na kiretažu, ali nisam spremna da odem, nešto me ne vuče da odem, imam loš osećaj - rekla je Miljana.

Informer

 

- Kako misliš da zadržiš dete, ako tvoja mama ne želi? - upitao je Milan.

- Nemam apsolutno ničiju podršku, nisam nesposobna žena, ja sam normalna. Meni nije dobro stvarno, ne osećam se dobro. Meni je Zola rekao da idem na kiretažu i da ga ništa ne zanimam, a za javnost je pričao da rodim - rekla je Miljana.

- Šta misliš da će biti tvoja konačna odluka sutra? - upitao je Milan.

- Ne znam Milane - rekla je Miljana.

- Da li bi ti bilo lakše da se Zola pojavi tamo? - upitao je Milan.

Informer

 

- Naravno da bi, ali to nije moguće. Ja sam ga najviše volela, ali obolela sam od njega. Najbolje bi bilo da ga zaboravim, ali ja ne mogu - rekla je Miljana.

Njeni cimeri su prokomentarisali situaciju u kojoj se Kulićka nalazi i svi se slažu da joj je veoma teško i da se vidi njena velika želja da zadrži dete.

- Vidi se da joj nije dobro i da je potresena. Mislim da ovo najviše utiče na nju, ja sam video da želi to dete, ali da je neodlučna zbog svega što Zola radi i kako se ponaša prema njoj, to je istina. Mislim da Marija smatra da Miljana nije spremna da postane majka ponovo, ja je ne bih savetovao - rekao je Miljanin bivši Nenad Macanović Bebica.