• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

09.10.2024

23:43

"Tražila je da joj pošaljem 200 evra za kiretažu": Zola ne želi više da ćuti, nikad iskrenije govorio o Miljaninoj trudnoći i njihovom detetu

Tanja Andric

Rijaliti

"Tražila je da joj pošaljem 200 evra za kiretažu": Zola ne želi više da ćuti, nikad iskrenije govorio o Miljaninoj trudnoći i njihovom detetu

Podeli vest

Nakon duge ilegale, Čolić je ispričao sve o čemu je do sada ćutao.

Miljana Kulić je pre tri nedelje saznala da je trudna i da će dobiti dete sa Lazarom Čolićem Zolom. Ona je u početku bila presrećna što će po drugi put postati majka, ali nakon što je saznala da je trudnoća rizična, Kulićeva je počela da razmišlja o abortusu. Pored svega toga, ona je ubeđena da Čolić ne želi to dete, jer se ne oglašava, što ju je dodatno nagnalo da se odluči na prekid trudnoće. 

Nakon duge medijske ilegale, Zola se oglasio za medije i iskreno govorio o Miljaninoj trudnoći i potencijalnom abortusu. 

Foto: Tanja Andric

 

- Jedan dan čujem da je visokorizična, drugi dan da je sve okej, treći dan da opet nešto nije dobro, konstatno se menjaju situacije... Demantovao sam da smo se čuli i da sam rekao da sam za kiretažu, ona je rekla da želi da joj pošaljem 200 evra da ide na kiretažu. Posle tih stvari čujem neke raznorazne priče, čuo sam poslednji put da je sve okej što se tiče bebe, ne želim da ide na abortus ako je sve dobro - rekao je Zola. 

Foto: ATAimges

 

Pored toga, Čolić je rekao da bi želeo da iskreno popriča sa Miljanom u vezi cekolupne sitaucije. 

- Iskreno, voleo bih da popričam sa njom, da popričamo privatno, da joj kažem da nema potrebe da se brine, da neke stvari izmišlja i da treba da bude svesna da sam ja uz nju... Zašto to sve znači da mene ne bi zanimalo moje dete i da bih ja detetu okrenuo leđa? Nemam ja da poručim Mariji ništa, ona ima neke svoje teorije za raznorazne stvari, kod nje je u pitanju novčanik njene ćerke, pa se ona uzdrmala za njenu egzistenciju. Niti me zanima njen novčanik, ni novčanik njene ćerke... Od iste te osobe, od njene ćerke uzima sav novac i cela porodica zajedno i posle toga optužiš mene da sam hteo da uzmem pare tvojoj ćerki? Šta radiš ti gospođo onda prethodnih deset godina, kada uzme novac iz rijalitija, a ti ga staviš kod sebe? - izjavio je Čolić. 

Foto: E-Stock

 

Za kraj, Čolić je priznao da bi voleo da Kulićeva zadrži dete i da žive zajedno kao srećna porodica. 

- To su neke stvari za koje mislim da svaki roditelj treba da razmišlja pozitivno. Naravno da bi svako voleo da sve funkcioniše između nas i da bude bajno i sjajno... Ne mogu da kažem da će sve biti super, a normalno da bi voleo da bude sve super - izjavio je on za Pink.rs. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Naš narod je uvek podržavao državnu zajednicu s Crnom Gorom! Crnogorci su bili zavedeni pričama da će im nezavisnost doneti nešto dobro! (VIDEO)
Live TV

Naš narod je uvek podržavao državnu zajednicu s Crnom Gorom! Crnogorci su bili zavedeni pričama da će im nezavisnost doneti nešto dobro! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je juče da Srbija nikada nije ništa učinila protiv Crne Gore, već je bilo upravo suprotno, Crna Gora se ogrešila o Srbiju. Vučić je, govoreći na konferenciji za novinare na samitu Procesa Brdo-Brioni koji se održava u Tivtu, rekao da se Srbija ne meša u unutrašnju politiku suseda, uključujući Crnu Goru i da mu je potpuno svejedno ko će tamo da formira Vladu. Ovim povodom, gosti "Info dana" bili su narodni poslanik Stefan Krkobabić i član Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije Radovan Arežina.

09.10.2024

16:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Nauka