Autor: Informer/D.G.

15.10.2024.

10:52

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Ljudi ja letim, osećaj je nestvaran!" Bivši zadrugar upao na budžet državnog fakulteta, pa se pohvalio indeksom (FOTO)

Dok mu rođeni brat Peca trenutno boravi u rijaliti programu "Farma", Nenad Lazić Neca se pohvalio da je postao student druge godine Fakulteta političkih nauka i to na budžetu. On se fotografisao u amfiteatru sa indeksom u ruci i širokim osmehom na licu. 

- Ljudi, ne znate koja je sreća sedeti na fakultetu i imati u ruci indeks na kom piše budžet! Prelep osećaj! - napisao ne Neca i dodao:

- Ima još mnogo da se radi, ali će se isplatiti jednog dana! Ljudi, ja letim, osećaj je nestvaran, jedva čekam da ostvarim nove uspehe! - poručio je bivši zadrugar.

Podsetimo, Neca je svog brata Pecu ispratio u karantin, dan pred početak "Farme" i tada je istako da on ne želi u rijaliti, već da planira da se posveti školovanju. Lazić j e Fakultet političkih nauka upisao prošle godine i tada je naveo da želi da bude političar ili novinar.

- Jednog dana ću biti mladi političar ili novinar opet ću se pozvati na Dositeja i reći ću sebi:"Neco hvala ti sto u ruci držiš knjigu a ne zvono". Novi pocetak za mene , uživam u njemu - napisao je tada neca na instagramu.