Autor: Informer/D.G.

15.10.2024.

12:01

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Staratelju po potrebi..." Zola žestoko odgovorio Mariji Kulić na tužbu, pomenuo i pokušaj ubistva (FOTO)

Nekadašnji rijaliti učesnik Lazar Čolić Zola stigao je iz Švajcarske u Beograd, a uveliko se šuška da bi mogao i da se useli na velelepno imanje u Šimanovcima. On se, međutim, po ovom pitanju još nije izjasnio, ali je zato iskoristio društvene mreže da odmah odgovori Mariji Kulić koja je nedavno iznela niz optužbi na njegov račun.

Naime, Marija je pre nekoliko dana otkrila da su protiv Čolića podneli tužbu zbog iskorišćavanja bolesne osobe i da će tražiti zabranu prilaska Miljani. Ona je tada navela da je Čolić imao šest godina da se promeni, ali da to nije učinio, da koristi nedozvoljene supstance, pije aklohol i lekove za smirenje...

Odmah po dolasku u Beograd, Čolić se oglasio povodom Marijine prijave.

- Staratelj po potrebi, da li snosiš odgovornost i za pokušaj ubistva štiklom? Da li bi se ti kao staratelj na sudu pojavila? - napisao je Zola i dodao:

- Povodom prijave gospođe želim da se oglasim. Dok su ti novčići u ruci onda ti odgovara da budeš staratelj, da podnosiš krivične prijave, da vređaš tuđe porodice i pokušavaš da prebaciš na mene krivicu - naveo je Lazar Čolić Zola.

Informer

 

Podsetimo, Miljana Kulić nedavno je abortirala Zolino dete. Iako je u prvi mah bila presrećna što će dobiti Čolićevo dete, stanje se vrlo brzo promenilo. Miljana je shvatila da on ne želi to dete, te se dugo premišljala da li će prekinuti trudnoću ili ne.