• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/D.G.

13.10.2024

20:03

Kulići tužili Zolu! Tražiće zabranu prilaska Miljani: "Psihički je uznemirava, imamo snimljene razgovore..."

Tanja Andric

Rijaliti

Kulići tužili Zolu! Tražiće zabranu prilaska Miljani: "Psihički je uznemirava, imamo snimljene razgovore..."

Podeli vest

Miljanina majka odlučna je da zaštiti ćerku od Lazara Čolića Zole, za koga kaže da je iskorišćava.

Miljana Kulić pre nekoliko dana je prekinula trudnoću, a njena majka Marija kaže da je mnogo strahovala od te intervencije i da joj je sada lakše kada je sve završeno. Kulićka je otkrila i šta se sada dešava u odnosu Miljane i Zole.

- Zola i Miljana, to je spoj katastrofa. Gledamo unazad šest godina, oni četiri dana ne mogu da sastave zajedno. Nekako se uvek viđaju nedelju dana pre rijaltija. Inače celo leto, dok smo bili u Petrovcu na moru, ja sam prisustvovala njihovim razgovorima, jer ona pusti na spikerfon, tako da sam svaki razgovor čula - rekla je Marija u emisiji "Premijera Vikend-specijal" pa dodala:

Foto: printscreen/Tv Pink

 

- Celo leto joj je tražio novac, čak sam mu i ja poslala hiljadu evra, govorio je: "Dužan sam, jure me, ubiće me, ne mogu da dođem i da se opustim, mnogo sam dužan, mnogo me napinju" i onda Miljana plače: "Mama to je jedan moj honorar da mu dam, da mu dam ovo". Ja joj na to kažem: "Miljana, ti ćeš sad ovo da mu daš, za pet dana ponovo će da traži", tako je i bilo - ispričala je Marija.

Foto: ATAIMAGES

 

Kulićka je navela i šta se nakon toga dešavalo.

- Onda je rekao: "Pošalji, pa ću da dođem da se vidimo", Miljana nađe neku vilu na Staroj planini, on kaže: "Gde tamo? Ja sam gledao Santorini, tamo se niko nije slikao"... Ja sam joj rekla da se mane toga, da nema ko pare da mu da i zna da je ona tu. Ona je celo leto jurila da napravi pare na drugoj strani i da pošalje njemu, kocka se, ma ne možemo da je uhvatimo... Vidim da onaj balvan u svakoj izjavi govori kako je novac kod Marije. Naravno da je novac kod Marije, Miljanin novac čuvam i nikada ne pričam šta smo kupili, šta ima Željko, da li ima nekretnine i ostalo. I ona mi je zahvalna na tome, uvek mi kaže: "Mama, da mi nisi sačuvala, ja ne bih dinar odavno imala", a on u svakoj trećoj rečenici kaže: "Novac je kod Marije". Šta to znači? Krivo mu je što nije kod njega - rekla je Marija.

Foto: ATA Images

 

Marija je istakla da je Zola već tužen i da će učiniti sve kako bi sprečila da iskorišćava Miljanu.

On je i tužen, razgovarala sam sa psihijatrima, ona pije lekove, a on kao zdrava osoba svesno koristi bolesnu ženu. Tako da idemo na tu soluciju da dobije zabranu prilaska, jer je sve vreme uznemirava psihički, govori joj sve i svašta, samo novac traži od nje. Mi imamo sve razgovore snimljene na Miljaninom telefonu... Imao je on šest godina i da se menja i da se popravlja i da se dokazuje. Dokazao je on sve što jeste, sve ono što nije dobro za Miljanu. To je čovek koji koristi nedozvoljene supstance, koji uz to i pije, kad nema supstanca, pije lekove za smirenje jake...  - zaključila je Kulićka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Čestitka predsednika Vučića pripadnicima 63. padobranske brigade: Uvek ste ispoljavali visok nivo pripadnosti svojoj vojsci i svom narodu!
Politika

Čestitka predsednika Vučića pripadnicima 63. padobranske brigade: Uvek ste ispoljavali visok nivo pripadnosti svojoj vojsci i svom narodu!

Vojna svečanost povodom Dana 63. padobranske brigade i 80 godina od njenog osnivanja, Dana vojnih padobranaca održana je danas na vojnom aerodromu "Narednik-pilot Mihajlo Petrović" u Nišu, a kako je saopšteno iz Ministarstva odbrane, ukazom predsednika Republike Aleksandra Vučića jedinici je dodeljen Orden belog orla sa mačevima trećeg stepena 63. padobranskoj brigadi, za naročite zasluge u izgradnji sistema odbrane i izvršavanju bezbednosnih zadataka.

13.10.2024

18:41

TV

Amerika bi mogla da iskoristi Izrael na isti način kao i Ukrajinu! SAD vole da ratuju i zbog toga su sebi stvorile brojne neprijatelje! (VIDEO)
Live TV

Amerika bi mogla da iskoristi Izrael na isti način kao i Ukrajinu! SAD vole da ratuju i zbog toga su sebi stvorile brojne neprijatelje! (VIDEO)

Situacija na Bliskom istoku se ne smiruje, ratu u Ukrajini se ne nazire kraj, a svet strahuje od globalnog sukoba. Da li će doći do eskalacije koja će prerasti novi svetski rat? Na ovo pitanje su, tokom gostovanja u "Info danu", odgovorali politički filozof Dragoljub Kojčić, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju političku istoriju, nekadašnji dopisnik "Politike" iz Moskve Slobodan Samardžija i akademik profesor dr Dragan Radenović.

13.10.2024

18:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Nauka