Autor: Informer/D.G.

16.10.2024.

13:46

Foto: Shutterstock/ATA images/Instagram

Džet set

Pao prvi poljubac!? Mali Peja čvrsto stegao Čolićevu tokom žurke, njihove usne nikad bliže (VIDEO)

Rijaliti učesnici Ena Čolić i Jovan Pejić Peja osamili su se noćas tokom žurke u "Eliti 8" ispred kapije "Rajskog vrta", te su tako porazgovarali o svom odnosu i njihovom ponašanju i izlaganjima.

- Ja sada pitam, zašto si ti mene grlila tako? - pitao je Peja.

- Zato što sam ja iskrena - rekla je Ena.

- Ti si bila iskrena, a ja nisam? - pitao je Peja.

- Da. Kada je izašao onaj klip, neko mi je rekao da me ne gledaš u oči i da nisi iskren... Šta misliš o meni? - rekla je Ena.

Informer

 

- Ja sam moje mišljenje rekao za stolom, ali nisam celo. Ja sam posle dodao da mislim da sam krenuo da ti prijam i da si iskrenija u odnosu na početak. Mislim da ti je bilo glupo da kažeš nešto onaj dan, okej, nisi htela da izgubiš mene - odgovorio je Peja.

- To što si ti izgovorio tako mi se urezalo, nemoj da kažeš da ne znaš, jer mogu da te citiram: "Pikirala me je ovde, želela je da se opere od onoga što jeste", ja tri dana nisam mogla da dišem kako treba - istakla je Ena.

- Kapiram šta hoćeš da kažeš, to je sasvim normalno - zaključio je Peja.

Informer

 

- Ne znam da li kapiraš s obzirom na tvoje godine, pametan si, jer te nimalo nisam potcenila. Koji god klip da puste, nikada ništa loše nisam rekla, pričala sam o tebi najlepše na svetu. Najgore što sam rekla je da si kreten... Kupila sam ti paštetu, jer je kao: "pa šteta", onda sam kupila pileću, jer kao piletina i junior je, hahha Ja razmišljam o tebi... Nemoj da se igraš sa mnom, ja ti nikada neću naštetiti, jer je to baš loše - rekla je Ena.

- Možda sam u tom trenutku prenaglio i mogao sam da objasnim na drugačiji način - rekao je Peja.

- Ne, trebao si samo meni da kažeš, jer si njima u ruke dao znaš koju moć da me gaze. Ti si meni mnogo drag, ne kao da ja hoću nešto od tebe...Šta mi gledaš u noge više? - rekla je Čolićeva.

Informer