• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

07.09.2024

23:02

Sin Zlate Petrović stigao u Šimanovce, pa šokirao izjavom: "S*ks pred kamerama je..."

ATA Images

Rijaliti

Sin Zlate Petrović stigao u Šimanovce, pa šokirao izjavom: "S*ks pred kamerama je..."

Podeli vest

Napokon je došao trenutak koji su svi željno iščekivali – večeras počinje nova sezona najgledanijeg rijalitija "Elita 8"!

Kao i svake godine, Željko Mitrović je spektakularno otvorio šou, preletivši jezero u letećem odelu, ali to nije sve – tek dolazi prava drama!

Kao šesti učesnik u studio je ušao Jovan Pejić, sin pevačice Zlate Petrović, koji je već dospeo u žižu javnosti zbog seks skandala koji je šokirao naciju!

Pejić se našao u centru pažnje kada je uživo na Instagramu vodio ljubav sa tadašnjom devojkom. Njegov ulazak u "Elitu 8" već izaziva buru reakcija, jer publika jedva čeka da vidi kako će se snaći pod svetlima reflektora.

Foto: TV Pink printscreen

 

- Zovem se Jovan Pejić i imam 24 godine. Ne smeta mi što me provlače kroz novine kao sina Zlate Petrović. Došao sam da steknem iskustvo i da zaradim novac. Moja mana je što sam previše emotivan, ali ne znam to baš da pokažem. Zlata će gledati rijaliti, pa će videti da li će imati snajku ili ne. Seks ispred kamera može da se desi, opušten sam dečko - rekao je Jovan u svom predstavljanju.

Jovan, koji dolazi iz poznate porodice, sada ima šansu da svetu pokaže svoju pravu stranu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Piksi pred Dansku: Nisu se promenili, znamo šta nas očekuje sutra!
Fudbal

Piksi pred Dansku: Nisu se promenili, znamo šta nas očekuje sutra!

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra gostuje Danskoj u Kopenhagenu (18.00, RTS, Arena premijum 1), u okviru drugog kola A divizije Lige nacija. Na konferenciji za medije uoči pomenutog meča svoja očekivanja i ambicije izneli su selektor Dragan Stojković Piksi (59) i defanzivac Strahinja Pavlović (23).

07.09.2024

17:30

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija