• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

07.09.2024

22:43

Bakija savladale emocije, jedva zadržao suze! Denser otkrio razlog ulaska u rijaliti, pomenuo i sinove: "Tresem se!"

Printscreen/RTV Pink

Rijaliti

Bakija savladale emocije, jedva zadržao suze! Denser otkrio razlog ulaska u rijaliti, pomenuo i sinove: "Tresem se!"

Podeli vest

Poznati denser, čije su pesme bile veoma popularne devedesetih jedan je od učesnika "Elite 8".

Nova sezona rijalitija "Elita" počinje večeras, a prvi učesnici se već uveliko predstavljaju. Ljubitelje muzike devedesetih sigurno će obradovati povratak na male ekrane Bakija B3 koji će se useliti na imanje u Šimanovcima. 

Foto: TV Pink printscreen

 

Legendarni denser otkrio je u razgovoru sa Dušicom Jakovljević nekoliko detalja o sebi koje niko nije znao.

- Moje pesme se i dan danas pevaju, moram nešto sada da otkrijem. Moja pesma "Olovna ruka" će se koristi za jedan film o devedesetim godinama, ja sam dao saglasnos pre ulaska. Moje pesme žive iako ja nisam toliko aktivan - rekao je Baki koji je bio veoma emotivan u studiju.

Foto: TV Pink printscreen

 

Denser je ispričao zašto je rešio da bude deo rijalitija i šta mu je najteže palo. 

- Tresem se, teško mi je sada jer sam vezan za porodicu, prvenstveno za decu, imam dva sina Matea i Manuela. Provodio sam vreme sa njima pred ulazak, plakali su, bilo mi je teško da se razdvojim od njih. Ali prihvatio sam ovo, ne samo zbog novca, već imam još jedan važniji razlog. Imam osam novih pesama, balada, to su sve autobiografske pesme. Ovo je nešto najgledanije, a meni je potreban publicitet  - ispričao je Baki B3. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Piksi pred Dansku: Nisu se promenili, znamo šta nas očekuje sutra!
Fudbal

Piksi pred Dansku: Nisu se promenili, znamo šta nas očekuje sutra!

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra gostuje Danskoj u Kopenhagenu (18.00, RTS, Arena premijum 1), u okviru drugog kola A divizije Lige nacija. Na konferenciji za medije uoči pomenutog meča svoja očekivanja i ambicije izneli su selektor Dragan Stojković Piksi (59) i defanzivac Strahinja Pavlović (23).

07.09.2024

17:30

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija