• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

07.09.2024

22:06

Nju niko nije očekivao! Šok u "Eliti 8", prva učesnica sve oborila sa nogu: "Najveća mi je greška bila veza sa Zvezdanom"

Aleksandar Jovanović Cile, Shutterstock

Rijaliti

Nju niko nije očekivao! Šok u "Eliti 8", prva učesnica sve oborila sa nogu: "Najveća mi je greška bila veza sa Zvezdanom"

Podeli vest

Večeras je početak nove sezone "Elite 8", a kao prva učesnica novog rijalitija je Anđela Đuričić.

Napokon je došao trenutak koji su svi željno iščekivali – večeras počinje nova sezona najgledanijeg rijalitija "Elita 8"! Kao i svake godine, vlasnik Pinka, Željko Mitrović, zadužen je za otvaranje, ali ovog puta je sve podigao na potpuno novi nivo! U svom novom letećem odelu, Mitrović je preleteo preko jezera na velelepnom imanju u Šimanovcima, ostavljajući sve u studiju i pred malim ekranima bez daha.

Foto: TV Pink printscreen

 

A prava drama tek počinje! Prva učesnica koja je zakoračila u studio je niko drugi do Anđela Đuričić, koju gledaoci već dobro poznaju po njenom ranijem učešću u rijalitiju. Njen povratak je izazvao burne reakcije, a publika je već nestrpljiva da vidi šta će Anđela doneti u ovoj sezoni. 

- Svi me već znate, ja sam Anđela Đuričić. Ulazim kao slobodna, ali postoji neko ko je moj srce zauzeo. Mojim roditeljima se ne dopada moje učešće u rijalitiju. Najveća mi je greška bila veza sa Zvezdanom Slavnićem, ali potrudiću se da ne ponovim grešku. Neću ulaziti više u vezu sa starijim muškarcem - rekla je ona u svom predstavljanju.

Foto: TV Pink printscreen

 

- Ja ulazim kao slobodna, ali sam emotivno vezana za jednog momka. On je iz mene izvukao ono najbolje i od njega sam dobila najviše saveta. Trenutno smo samo prijatelji, ali smo karmički povezani. Naučio me je da niko ne vredi više od mene same, tako će i biti - rekla je ona.

Da li nas očekuju novi sukobi, romanse ili možda neviđeni preokreti? Samo vreme će pokazati, ali jedno je sigurno – "Elita 8" je već počela sa spektaklom koji niko nije mogao da predvidi!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Piksi pred Dansku: Nisu se promenili, znamo šta nas očekuje sutra!
Fudbal

Piksi pred Dansku: Nisu se promenili, znamo šta nas očekuje sutra!

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra gostuje Danskoj u Kopenhagenu (18.00, RTS, Arena premijum 1), u okviru drugog kola A divizije Lige nacija. Na konferenciji za medije uoči pomenutog meča svoja očekivanja i ambicije izneli su selektor Dragan Stojković Piksi (59) i defanzivac Strahinja Pavlović (23).

07.09.2024

17:30

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija