• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć./A.S.

07.09.2024

21:18

Anita Stanojlović stigla u Šimanovce! Pobednica "Elite 7" progovorila o Anđelovim roditeljima: "Njegova mama..."

Tanja Andrić

Rijaliti

Anita Stanojlović stigla u Šimanovce! Pobednica "Elite 7" progovorila o Anđelovim roditeljima: "Njegova mama..."

Podeli vest

Večeras je početak nove sezone "Elite 8".

Napokon je došao i taj dugoočekivan dan. Večeras počinje nova sezona najgledanijeg rijalitija "Elita 8".

Polako novi učesnici pristižu u Šimanovce, a sada se pojavila i pobednica "Elite 7", Anita Stanojlović. Ona je otkrila da je večeras nije došla kao takmičarka, već je tu samo da otvori novu sezonu da velelepnom imanju. 

- Odlično se osećam. Anđelo je kući, gleda me. Ja sam tu samo kao gošća i otvaram novu sezonu "Elite 8" i vraćam se kući. Volela bih da se vratim u rijaliti. Sinoć sam ja bila ta koja je zatvorila "Narod pita" i baš mi je bilo teško i čudno kao jer više ne ulazim, ali videćemo, možda se desi i da uđem - rekla je Anita za okupljene medije, a onda je dodala:

- Da Anđelo odluči da uđe, ja bih ga podržala, da ga proguramo do prvog mesta. Mada, mi to još nemamo u planu, radimo na našim poslovima.

Foto: Foto: Tanja Andrić

 

Stanojlovićeva je otkrila i da li je napokon upoznala roditelje svog izabranika Anđela Rankovića, sa kojim je uplovila u ljubavni odnos tokom "Elite 7".

- Još nisam upoznala. njegovu porodicu i sve je ok, samo neću spominjati njegovu mamu, ona to ne želi. Anđelo se upoznao sa Aleksejom i u super su odnosima - rekla je pobednica "Elite 7".

Ceo intervju pogledajte u videu na početku teksta.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Piksi pred Dansku: Nisu se promenili, znamo šta nas očekuje sutra!
Fudbal

Piksi pred Dansku: Nisu se promenili, znamo šta nas očekuje sutra!

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra gostuje Danskoj u Kopenhagenu (18.00, RTS, Arena premijum 1), u okviru drugog kola A divizije Lige nacija. Na konferenciji za medije uoči pomenutog meča svoja očekivanja i ambicije izneli su selektor Dragan Stojković Piksi (59) i defanzivac Strahinja Pavlović (23).

07.09.2024

17:30

Planeta

FBI šokirao, nema tajni! Rusi se ne mešaju u naše izbore imamo dokaze!
dokazi

FBI šokirao, nema tajni! Rusi se ne mešaju u naše izbore imamo dokaze!

Američke vlasti nisu otkrile pokušaje stranih aktera da se direktno mešaju u predstojeće predsedničke izbore, predstavnici Kancelarije direktora nacionalne obaveštajne službe (ODNI), Agencije za sajber bezbednost i infrastrukturnu bezbednost (CISA) i Federalnog obaveštajnog biroa ( FBI) su izjavili.

07.09.2024

17:20

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija