• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.- D.G.

07.09.2024

20:40

Kačavenda i Ahmićeva nerazdvojne pred ulazak u "Elitu 8"! Popularna kuma "gori" u mrežastoj haljini, Aneli donela odluku o novoj vezi pred kamerama (VIDEO/FOTO)

Tanja Andrić

Rijaliti

Kačavenda i Ahmićeva nerazdvojne pred ulazak u "Elitu 8"! Popularna kuma "gori" u mrežastoj haljini, Aneli donela odluku o novoj vezi pred kamerama (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Milena i Aneli stigle su zajedno, a dok je popularna kuma bila u crnoj mrežastoj haljini, Aneli se odlučila za svetlu toaletu.

"Elita 8" počinje večeras 7. septembra u 21 čas, spektakularnim ulaskom takmičara, a prvi stanari velelepnog imanja već su počeli da pristižu u Šimanovce. Milena Kačavenda i Aneli Ahmić stigle su u elegantnim toaletama jedna u crnoj, a druga u beloj. 

Foto: Foto: Tanja Andrić

 

- Spremne smo za ulazak, ali faliće mi ćerkica. Zbog toga mi je teško. Bože zdravlja biće sve okej - rekla je Aneli okupljenim pripadnicima medija, među kojima je i Informer.

Kada je reč o učesnicima, one su kao zanimljive takmičare izdvojile upravo sebe i Uroša Stanića koji je došao sa njima. 

Foto: Foto: Tanja Andrić

 

Milena Kačavenda doživela je nedavno provokaciju od Deniz Dejm, a kada su je novinari pitali da prokomentariše tu situaciju popularna kuma je rekla:

- Stavila sam njena kopita na stori, mislila sam da će biti učesnica, srećom nije. Mislila sam da će ako bude još malo nosila one sandale morati hirurški da ih odstrane - bila je oštra Kačavenda na pitanje o Dejmovoj.

Drugarice i rijaliti učesnice otkrile su i čiji ulazak priželjkuju, a Aneli je priznala da li bi ponovo ušla u vezu pred kamerama. Više o tome pogledajte u prilogu. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Piksi pred Dansku: Nisu se promenili, znamo šta nas očekuje sutra!
Fudbal

Piksi pred Dansku: Nisu se promenili, znamo šta nas očekuje sutra!

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra gostuje Danskoj u Kopenhagenu (18.00, RTS, Arena premijum 1), u okviru drugog kola A divizije Lige nacija. Na konferenciji za medije uoči pomenutog meča svoja očekivanja i ambicije izneli su selektor Dragan Stojković Piksi (59) i defanzivac Strahinja Pavlović (23).

07.09.2024

17:30

Planeta

FBI šokirao, nema tajni! Rusi se ne mešaju u naše izbore imamo dokaze!
dokazi

FBI šokirao, nema tajni! Rusi se ne mešaju u naše izbore imamo dokaze!

Američke vlasti nisu otkrile pokušaje stranih aktera da se direktno mešaju u predstojeće predsedničke izbore, predstavnici Kancelarije direktora nacionalne obaveštajne službe (ODNI), Agencije za sajber bezbednost i infrastrukturnu bezbednost (CISA) i Federalnog obaveštajnog biroa ( FBI) su izjavili.

07.09.2024

17:20

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija