20.10.2024.

19:16

Foto: ATAIMAGES/Printscreen/Instagram/andjelaadjuricicc

Džet set

"Ljubomoriše, to je ono čega se plašila..." Marko Đedović dao svoj sud o Anđeli i Gastozu, evo šta misli o njihovom odnosu

Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz nedeljama flertuju pred kamerama rijalitija "Elita 8", a prekjuče je pao i prvi poljubac.

Međutim, taman kada su svi pomislili da će par biti nerazdvojan, Anđela je sinoć na odnos sa Gastozom stavila tačku!

Informer

 

Naime, Marinković je još jednom vrlo srčano branio cimerku Enu Čolić zbog koje neko vreme nisu pričali, a Đuričića je ubeđena da Gastoz želi da bude sa njom.

Marko Đedović, koji pomno gleda rijaliti, kaže da će se bez obzira na sve što se dešava par ipak pomiriti, jer su oboje zaljubljeni.

Informer

 

- Ljubavne igrarije, pa malo mozga ko ima vidi da Anđela već ljubomoriše, a to je ono i čega se plašila. Da ne ljubomoriše ne bi ni osećala ništa.... Što bi bilo ko nekome ljubomorisao ako mu nije stalo?! Sve to samo bude preformulisano u rečenice tipa "Ne bih da me pravis budalom", "Necu da ispadnem budala, nisi odrzao reč" i tako dalje. Znate po sebi kad to kažete osećate ljubomoru, ljubomora je znak zaljubljenosti. Tako da oni su zaljubljeni i miriće se i "svađati" jos 500 puta, dok se dobro ne upoznaju i steknu sigirnost... Tako da ide pomirenje, pa opet tako nešto i u krug, ali će biti zajedno siguran sam - rekao je Marko Đedović za Pink.rs.