• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

20.10.2024

10:52

Anđela raskinula sa Gastozom! Đuričićevoj pukao film, preko ovoga nije mogla da mu pređe (VIDEO)

Ataimages/Shutterstock

Estrada

Anđela raskinula sa Gastozom! Đuričićevoj pukao film, preko ovoga nije mogla da mu pređe (VIDEO)

Podeli vest

Anđela Đuričić se opet razočarala u Nenada Marinkovića Gastoza.

Rijaliti učesnici Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz već nekoliko nedelja unazad flertuju, a prekjuče je konačno došlo do njihovog poljupca.

Međutim, taman kad su ozvaničili vezu, Gastoz je napravio novu fatalnu grešku! Naime, tokom svađe čiji je glavni akter Ena Čolić, Nenad je još jednom srčano stao u njenu zaštitu, što je Đuričićevoj bio dovoljan razlog da stavi tačku na njihov odnos.

S obizirom na to da su se zbog Ene već svađali i prekidali odnos, Anđela je, kada je videla da Gastoz opet radi istu stvar odlučila da prekine svaku priču sa njim i pusti ga da se smuva sa Čolićevom.

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

- Mi smo trenutno drugari, jer zbog svojih postupaka trenutno ne zaslužuješ više. Jednom je greška, drugi put izbor, a da ne pričam pet puta. Sad ti u svakoj raspravi ide smoki - govorila je Anđela.

- Nemoj, onda će drugi da me podj*bavaju - rekao je Gastoz.

- Neće oni znati. Ja ne mogu da ti prećutim ono danas. Ako budeš opet radio istu stvar koju sam ti pre sedam dana zamerila, kao što sam ti tad zamerila i sad. Ja nisam mogla da čekam, pala mi je roletna. Ja nisam promenila odnos prema tebi, kao što vidiš - pričala je ona.

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

- Ispala si šmeker i nisi mnogo drvila k*rac. Malo se iskuliraj, nemoj da im dajemo materijal. Ja to radim nesvesno. Ne kažem da je lepo ono što je Ena rekla - poručio je Marinković.

- Ja sam treći put ovde, obe su majke i to do sad nisam čula. Je l' misliš da je okej da to izgovara jedna žena? - rekla je Anđela.

- Naravno da ne. One za mene nisu žene, nego rijaliti igrači koje jedna drugu hoće da us*ru. Mene smaraju one, nisam branio - govorio je Gastoz.

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

- Tebe iritira sve što ima veze sa njom. Ti ne vidiš sebe. Sad si nas sam doveo na ovu temu, opet smo došli na ono što tebe nervira i bacio si fokus na to. Trudiš se da nađeš opravdanje - rekla je Đuričićeva.

- Zanimljiva mi je cela ta priča - dodao je Gastoz.

- Onda ću da te uputim tamo, pa se pronađi. Tebi je u takvoj priči zanimljivoj mesto, ja vidim šta ti privlači pažnju, ne vidiš ti sebe kako vidim. Ja smatram da sam ti zanimljiva - poručila je Anđela.

- Ti si moja, ovo gledam sa druge strane. Ljubavi, pričamo ali nežno i polako - rekao je Gastoz.

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

- Ja sam ti zanimljiva, ego ti radi i to preovladava. Smatram da je ti baš mnogo više osećaš, a nisi se približio dovoljno. Vidim šta ti privlači pažnju, oko ne može da me slaže. Tamo gde ti fokus ide, tamo treba da ideš. Opet sam ja debil. Sad da pustimo klip od početka do sad, a zaslužan si ti, jer tražiš razlog za branjenje ispred mene nasamo. Reči nemaju opravdanje, ni za koga, obostrano - govorila je Anđela.

- Tvoja moć ubeđivanja na mene nema funkciju. Sunce moje, tvoja moć ubeđivanja za nešto što ne mislim neće da prođe. Nećeš da mi usadiš mišljenje na temu Ena i sto - pričao je on.

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

- Uverila sam se po 10 puta da je to tako i pokazaće se da je to istina - rekla je Anđela.

- Ena i ja nikad nećemo biti zajedno - poručio je Gastoz.

- Ti i ja temu za razgovor više nećemo da imamo. Trošim energiju za stvari koje sam ti već zamerila. Smatram da to nije adekvatno, ne mogu da trošim vreme. Iscrpljuješ mi energiju, kao i ja tebi. Neka ja budem luda, ali da sam glupa, veruj mi da nisam - govorila je Đuričićeva.

Kako je ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)
Live TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)

Jahja Sinvar, vođa Hamasa, ubijen je u u Gazi pre nekoliko dana, a nedavno je i pokušan napad dronom na privatnu rezidenciju izraelskog premijera Benjamina Netanjahua. Kako će ovo uticati na tok sukoba na teritoriji Izraela komentarisali su analitičar profesor dr Miloš Laban i inženjer telekomunikacija Avram Izrael tokom gostovanja u "Info jutru".

20.10.2024

09:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Šok odluka! Izrael pokreće pravni postupak protiv Makrona
Planeta

Šok odluka! Izrael pokreće pravni postupak protiv Makrona

Izraelski ministar spoljnih poslova Izrael Kac izjavio je da je ministarstvu naredio da pokrene pravni postupak protiv francuskog predsednika Emanuela Makrona, nakon što je Pariz zabranio izraelskim firmama da učestvuju na predstojećem Vojno-pomorskom sajmu.

20.10.2024

19:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!
Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!

Ove godine su kazandžije i lampeci za pečenje rakije posebno traženi, jer je šljiva u čačanskom kraju dobro rodila. Kolika je potražnja svedoče i liste čekanja, kod malobrojnih koji se ovim poslom još bave.

20.10.2024

17:27