23.10.2024.

20:39

Foto: ATAIMAGES/

Džet set

Šok nad šokovima! Terzin brat traži od trudne Milice da vraća Terzine dugove, a on je brutalno ponizio! Pojavile se prepiske!

Rijaliti učesnik Borislav Terzić Terza šokirao je region kada je prevario trudnu verenicu Milicu Veličković sa Sofijom Janićijević. 

Međutim, sada je njegov brat Miloš otišao korak dalje i odlučio da Milicu, koja nosi njegovu bratanicu i koja treba da se porodi za dva meseca, pita da vrati Terzine dugove!

Naime, iako je Veličkovićeva brutalno ponižena i javno ostavljena od strane njegovog brata, Miloš je zaključio da od cele porodice baš ona treba da vrati pare koje je Terza navodno pozajmio za veridbu!

Informer

 

Mediji su došli u posed prepiski Milice i Miloša koji su razmenili nekoliko tekstualnih i glasovnih poruka sledeće sadržine:

- Sad me zove neki lik pošto mu se ne javljaš na Instagramu, treži te za neke pare koje su Bora i Bebica uzeli ne znam od koga, ne znam kad, traži čovek pare svoje nazad, traži mi tvoj broj, ne znam šta da radim, besan je, znači, imamo neki problem koji ja ne znam, prvi put čujem da su on i Bebica uzeli od nekoga. Ajde vidi ako hoćeš da ti pošaljem njegov broj ili da ja dam njemu broj pa da se čujete - rekao je Miloš.

- Šta ja imam s tim? - pitala je Milica.

- Ne znam, neko mu je rekao da ćeš to ti valjda rešiti - odgovorio je on.

Informer

 

- Kako da neću. Odakle tebi ideja da daješ moj broj bilo kome. Na sve muke pto imam i što ste porodica bolesnika koja me nije zvala da vidi kako mi je trudnoća, daješ broj da ja vraćam njegove dugove. Vi ste bolesni svi! Vrati pare za brata kao što hoćeš rođendan da mu pošalješ, a ne da bulazniš da je meni ostavio pare. Kartice su prazne. I da nisu, ne bih vratila. Seti se kako si mi rekao, on je vaš, ne možeš protiv njega. Izvoli vrati pare. I ne zovite me više u životu, naročito ne za gluposti kojekakve - poručila je Veličkovićeva.

Informer

 

- Dobro, nije nikakav problem, čovek mi je rekao da je uzeo za veridbu. Ja ne znam za šta je uzimao i šta mu je trebalo, ne zanima me da vraćam njegove dugove, niti imam da vratim njegove dugove, boli me uvo šta će da radi. A što se tiče kartica, neka su prazne, a to što nećeš da vratiš, nema problema, to ćeš da vratiš kad on izađe, nije nikakav problem. A drugo, ja ću sa advokatom da odem do Šimanovaca, pa ćemo da se ćeramo i tako. Je*i ga, pošto si bezobrazna, sad ćemo i mi da igramo bezobrazno. Ne želim ti ništa loše, ali ne možeš sa mnom bezobrazno brate i to je to. Ne možeš da mi pretiš nekim stvarima za koje sama znaš da mogu da rešim lagano - rekao je Terzin brat.

Informer

 

- Ma ko ti preti? Sa kojim stvarima? Možete da ga duvate svi kolektivno što se mene tiče. I da mi je ostavio milion evra, ostavio mi je jer se porađam za dva meseca, a ne za dugove. Je*em vas u usta bolesna porodično. Niste me pitali da li mi treba nešto zoveš me da vraćam dugove? - odbrusila mu je Milica.

- E, to je razlog zašto si tu gde jesi. Uživaj! - napisao je on bez imalo srama.

- Ma marš bre, odrone bolesni - završila je Milica.