• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

23.10.2024

09:21

Terza se u krevetu iskalio na Sofiji, sav bes pretočio u strast: Tresla se soba od seksa, ona mu na kraju dodala maramice (VIDEO)

printscreen pink tv

Rijaliti

Terza se u krevetu iskalio na Sofiji, sav bes pretočio u strast: Tresla se soba od seksa, ona mu na kraju dodala maramice (VIDEO)

Podeli vest

Učesnici rijaliti programa "Elita 8", Borislav Terzić Terza i Sofija Janićijević, prepustili su se strastima tokom prethodne noći.

U rijaliti programu "Elita 8" sinoć, 22. oktobra, održala se žurka, a Borislav Terzić Bora sukobio se sa Aneli Ahmić i Urošem Rajačićem.

Međutim, elitara haos nije mnogo pogodio, pa je odlčio da se pred zoru opusti sa svojom izabranicom, Sofijom Janićijević.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

Dok su ostali ukućani spavali, Terza i Sofija su se prepustili strastima, a brojni uzdasi odjekivali su "Belom kućom".

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

Tom prilikom, jorgan ispod kojeg su Janićevijevićeva i Terzić "akcijali" sve vreme se drmao, a Sofija je naposletku, nakon završetka intimnog odnosa, svom izabraniku dodala maramice kako bi se obrisao.

Snimak seksa Terze i Sofije možete pogledati OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija