• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

23.10.2024

08:51

"Da li je Slavica Ćukteraš pokazivala grudi tvom dečku?!" Tanja Savić šokirala odgovorom na Ognjenovo pitanje

Printscreen Instagram/tanja_savic_private/cukterasslavica

Estrada

"Da li je Slavica Ćukteraš pokazivala grudi tvom dečku?!" Tanja Savić šokirala odgovorom na Ognjenovo pitanje

Podeli vest

Tanja Savić prisetila se incidenta, kada je Slavica Ćukteraš navodno pokazala grudi njenom tadašnjem dečku.

Pevačica Tanja Savić bila je gošća emisije "Amidži šou", a tom prilikom dotakla se brojnih kontroverzi koje se vezuju za njeno ime.

Između ostalog, pevačica je prokomentarisala svoj odnos sa Slavicom Ćukteraš, sa kojom je potekla iz muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", davne 2004. godine.

Foto: ATAIMAGES

 

Naime, Ognjen Amidžić je Savićevoj, tokom jedne rubrike, postavio intrigantno pitanje o navodnom incidentu iz prošlosti.

- Da li je istina da je Slavica Ćukteraš podigla majicu i pokazala gole grudi tvom tadašnjem dečku? - upitao je Ognjen.

- Ja to ne bih komentarisala zato što je to bilo pre 20 godina. Mi smo se promenile, sada smo zrele žene - rekla je Tanja, pa dodala:

Foto: ATAimages

 

Da je sada pokazala, u ovom momentu, ja sa ovom pameću bih rekla: "U redu je, pokaži". Drugačije smo, i drugačije karaktere imamo, ona je vrcava, voli da se ističe, sve što nisam ja. Reći ću ti posle emisije šta se dogodilo, ali je bilo smešno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija