23.05.2018.

18:25

Foto:

Hronika

UBISTVO OLIVERA IVANOVIĆA: KFOR i PRIŠTINA GADNO MUTE, tvrde da su kamere bile ugašene, pa proradile 10 minuta posle ubistva!

Ona je navela da joj je u Prištini rečeno da su kamere proradile 10 minuta nakon ubistva i da su snimile samo kola Hitne pomoći koja su došla na poziv nakon što je pucano na Ivanovića.

- Od međunarodnih predstavnika, Kfora i tužioca saznala sam samo to da kamere na našim prostorijama ispred kojih je Oliver ubijen nisu radile 12 dana, od 4. janura i da su proradile 16. januara, desetak minuta nakon ubistva kada su snimila kola Hitne pomoći - rekla je Božović medijima prenoseći šta joj je rečeno u tužilaštvu.

Prema njenim rečima, GI SDP još nije dobila risiver koji je oduzet zbog istrage.

EKSKLUZIVNO! AMERI DODIKU OVO NEĆE OPROSTITI: Lider Srpske otkriva o čemu će u petak RAZGOVARATI S PUTINOM!

- Istražni organi imaju odgovornost što nam nisu dali da pogledamo snimak već su kamere odneli dok smo bili u bolnici u koju je Oliver bio odvezen - rekla je Božović i dodala da je nemoguće da kamere nisu radile 12 dana.

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara. Na njega su nepoznate osobe pucale oko 8.15 minuta.

SI PORUČIO VUČIĆU: Naše partnerstvo je sve čvršće - JAČAĆEMO I VOJNU I EKONOMSKU SARADNJU!

Kamere su bile postavljene tako da postoji mogućnost da su snimile trenutak kada je Ivanović ubijen.

ŠIPTARI UZ POMOĆ NATO OTIMAJU SEVER KIM! Pakleni plan Prištine pripremljen u Bondstilu!

Šef operative Kosovske policije Željko Bojić tada je rekao da je policija skinula video zapis sa sigurnosnih kamera i sav materijal, kao i onaj prikupljen tokom uviđaja, i da ga je poslala na dalju obradu u Prištinu.

Tagovi: