05.01.2019.

16:41

Foto:

Hronika

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SNIMAK BRUTALNE LIKVIDACIJE NA BANOVOM BRDU! Marković uzima kolica za bebe i zastaje kod auta, UBICA U BELOJ JAKNI PRILAZI!


Marković (37) je zet člana "Pink Pantera" Aleksandra Šarca. Ubijeni Marković nije imao kriminalni dosije, a policija istražuje motiv pucnjave i ubistva. Marković je upucan nekoliko trenutaka nakon što je izašao iz dvorišta.

Na snimku se vidi kako Marković rasklapa kolica i kako u njegovoj blizini zastaje beli automobil iz kojeg izlazi muškarac u beloj jakni, izvlači pištolj iz torbe i puca u Markovića. Ubica nakon toga ulazi u vozilo, na mesto suvozača, i odlazi u nepoznatom pravcu.

(VIDEO) LIKVIDIRAN POGREŠAN ČOVEK NA BANOVOM BRDU?! Ubijen zet prave mete, cela porodica STRAHUJE OD NAREDNOG POTEZA UBICE!

Kako Pink.rs saznaje, Marković je pogođen sa više hitaca u grudi i glavu, a ekipa Hitne pomoći koja je za nekoliko minuta stigla na mesto pucnjave, mogla je samo da konstatuje smrt.

(VIDEO) DETALJI LIKVIDACIJE NA BANOVOM BRDU! Nenad je otišao do automobila da uzme kolica za bebu kada ga je UBICA IZREŠETAO! NA SNAZI JE AKCIJA "VIHOR"!

Tagovi: