• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

05.01.2019

15:30

(VIDEO) LIKVIDIRAN POGREŠAN ČOVEK NA BANOVOM BRDU?! Ubijen zet prave mete, cela porodica STRAHUJE OD NAREDNOG POTEZA UBICE!

Vesti

(VIDEO) LIKVIDIRAN POGREŠAN ČOVEK NA BANOVOM BRDU?! Ubijen zet prave mete, cela porodica STRAHUJE OD NAREDNOG POTEZA UBICE!

Podeli vest

Klupko oko ubistva koje je ceo Beograd podiglo na noge, počelo je da se odmotava. Nenad M. (38) koji je ubijen na Banovom Brdu, bio je, izgleda, pogrešna meta mafijaškog obračuna

Klupko oko ubistva koje je ceo Beograd podiglo na noge, počelo je da se odmotava. Nenad M. (38) koji je ubijen na Banovom Brdu, bio je pogrešna meta mafijaškog obračuna.

Naime, izrešetani Nenad, bio je zet prave mete, izvesnog Aleksandra Š, kog izvesna kriminalna banda pokušava da likvidira već neko vreme, ali ne uspeva.

Ubijeni Nenad bio zet mete 

Nenad M. (38), bio je zet Aleksandra Š, a oni su živeli u istoj kući, te je to verovatno razlog što ga je napadač pomešao ili se ipak radilo o sistemskoj likvidaciji cele porodice. 

Među članovima porodice evidentno je bio prisutan strah.

Policija proverava motive ubistva, a dalja istraga će utvrditi sve detalje.

Da podsetimo, u sličnom pokušaju ubistva Aleksandra, 5. avgusta 2018. godine, pre tačno pet meseci bila je bačena bomba ali na pogrešan auto, pa je u vazduh dignut džip bivšeg košarkaša Partizana Vuleta Avdalovića.

(VIDEO) DETALJI LIKVIDACIJE NA BANOVOM BRDU! Nenad je otišao do automobila da uzme kolica za bebu kada ga je UBICA IZREŠETAO! NA SNAZI JE AKCIJA "VIHOR"!

Ispostavilo se da meta nije bio Vule, već njegov komšija sa debelim kriminalnim dosijeom, gorenavedeni Aleksandar.

Aleksandar Š, lice je poznato i srpskoj i italijanskoj mafiji, kao počinilac nekoliko krađa u stilu "Pink Pantera". On je, kako Telegraf saznaje, skoro izašao iz zatvora, a ostalo mu je da odleži još dve godine.

On je prema nezvaničnim saznanjima, pre dve godine u Italiji osumnjičen da je prilikom pljačke zlatare otuđio nakit vredan više stotina hiljada evra.

Juvelirnica je poharana od strane dvojice lopova: prvi je ušetao u objekat i predstavio se kao kupac. Prodavačicu je engleskom jeziku zamolio da mu pokaže dragulje, a kada je ona otišla do prostorije sa sefom, kraljivac je je sustigao, oborio na pod i vezao joj ruke. Drugi je potom ušao u zlataru i sa saučesnikom izneo sve iz sefa u nekoliko torbi. Radnju su napustili mirno, kroz glavni ulaz.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 5 godina

Policija, pored ostalog da utvrdi, da li je ubica izvršio preregistraciju svog oružja. Mislim da je zakon za sve podjednak, i važi za sve imaoce oružja.

Beograd

pre 5 godina

Beograd je prepun kriminalaca iz okruzenja,najvise iz Crne Gore.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija