19.08.2019.

10:51

Foto:

Hronika

VODA U PLUĆIMA KOBNA PO DEVOJČICU! Nije bilo tragova NASILNE SMRTI, prvi su rezultati obdukcije dvogodišnje Mile, koja je preminula u Surdulici

Kako kažu u Tužilaštvu, rezultati im još nisu zvanično dostavljeni, samo im je rečeno da nema tragova nasilne smrti, odnosno da je uzrok smrti voda u plućima.

Roditelji Biljana i Miroslav Janković su van sebe od bola. Nakon što je devojčica preminula u surduličkoj bolnici, uprkos borbi lekara i reanimaciji, koja je urađena, vratili su se u dom Biljaninih roditelja u Vranju, kako bi sačekali obdukciju.

U međuvremenu, i druga bliznakinja Lena je primljena u bolnicu, ali se ispostavilo da je reč o virusu. Kako nam je rekla rođaka porodice Janković, oni su u nedelju krenuli u Rumu da bi pripremili sahranu male Mile.

TRAGEDIJA! UMRLA DVOGODIŠNJA DEVOJČICA U SURDULICI! Uzrok smrt biće poznat nakon obdukcije!

Vest da je dvogodišnja Mila preminula potresla je komšiluk iz Pavlovačke ukice u Rumi, gde ova porodica stanuje. Tokom celog dana komšije su se smenjivale u porodičnom domu preminule devojčice, kako bi izjavile saučešće neutešnim roditeljima, ocu Miroslavu i majci Biljani.

- Velika tuga i bol! Čim su doputovali u nedelju ujutru iz Vranja, otac je počeo pripreme za sahranu. Majka je neutešna, sve ovo teško podnosi. Inače, oni su jedna divna, radna porodica. Svi saosećamo sa njima u ovom velikom bolu - kaže potreseno jedna od komšinica ove porodice.

Mala Mila biće sahranjena danas na groblju Barunovac.

Tagovi: