04.09.2019.

07:50

Foto:

Hronika

PROKLETA SUDBINA! TROJICA BRAĆE POGINULA KOD SUBOTICE! Krenuli za Beč pa se "audijem" ZAKUCALI U KAMION, preživeo samo dečak!

Kako navodi Blic pozivajući se na informacije austrijskih medija, poginula su braća S. A. i S. A. i njihov rođak M. K. u automobilu marke "audi".

U nesreći je povređen i osmogodišnji dečak, koji je prevezen u bolnicu u Subotici. 

Do nesreće je prema navodima došlo kada se kamion srpskih registarskih tablica kretao u pravcu graničnog prelaza Horgoš, brzinom od 80 kilometara na čas. 

(FOTO) U UŽASNOJ TRAGEDIJI U KOJOJ SU POGINULA TRI MUŠKARCA, A SPAŠEN DEČAK, VATROGASCI SEKLI AUTOMOBIL DA BI DOŠLI DO PUTNIKA! Sedmogodišnje dete je STABILNO!

Velikom brzinom mu se približio i zatim naleteo na njega vozač "audija Q7", austrijskih registarskih oznaka u kome su bili turski državljani.

Austrijski sajt oe24 prenosi da se "audi" nabio na prikolicu kamiona, verovatno, zato što je vozač iz Sivasa, u Turskoj, posle 21 sat vožnje i pet sati pre sledeće stanice u Beču zaspao za volanom.

Nesreća se dogodila oko 6.20 sati kod mesta Žednik, a uviđaj su uradili policija i zamenik osnovnog javnog tužioca iz Subotica.

Pogledajte bonus video: 

Tagovi: