06.10.2019.

22:48

Foto:

Hronika

(FOTO) OVO JE UBIJENI NOVOSADSKI BIZNISMEN! Bio je vlasnik hotela "Sajam", zaljubljen u pilotiranje, a večeras je IZREŠETAN U SREMSKOJ KAMENICI!

Amidžić je bio vlasnik hotela „ Sajam“ i više lokala u Novom Sadu i okolini. Poznat je bio i kao zaljubljenik u pilotiranje, imao je u vlasništvu avion marke „ galeb“,a pre šest godina bio je i jedan od organizatora velikog aero – mitinga u Novom Sadu, iznad Dunava, kod Petrovaradinske tvrđave.

 

(FOTO) ŽESTOK OBRAČUN U KAMENICI! Novosadski biznismen IZREŠETAN U SAČEKUŠI, BLOKIRAN CEO GRAD!

Protiv njega je 2014. godine podneta prekršajna prijava, jer je na Mišeluku vozio vojni tegljač guseničar, koji je prethodno kupio od vojske. Snimak vožnje se pojavio u javnosti, a u vozilu su bile još tri osobe. Prijava je podneta, jer vozilo nije bilo registrovano, a prilikom vožnje je oštećen kolovoz.

Kako saznajemo, u poslednje vreme retko se pojavljivao u javnosti i nije dovođen u vezu sa incidentima, kao što je to bilo ranije. U Hrvatskoj mu tzv. Ratni veterani nisu dozvolili učešće na jednom aero-mitingu zato što je navodno, njegov avion predstavljao simbol „ velikosrpske agresiije na Hrvatsku“.

Prema pisanju portala 021.rs, bio je vlasnik je više benzinskih pumpi, ugostiteljskih objekata, skupih automobila...

Tagovi: