09.10.2019.

23:30

Foto:

Hronika

GODINAMA SILOVAO ĆERKU, DEVOJČICA RAZMIŠLJALA O SAMOUBISTVU ZBOG TORTURE! Za jezivi incest u Novom Pazaru dobio 15 godina robije!

Novopazarac E. T. (42) pravosnažno je osuđen na 15 godina zatvora jer je u više navrata silovao svoju ćerku, od njene 11. godine! Devojčica je u trenutku očevog hapšenja, u oktobru 2017, imala 15 godina i ozbiljno je razmišljala o samoubistvu zbog jezive četvorogodišnje torture!

Videla ih mlađa ćerka

Monstrum je, inače, prvostepeno bio osuđen u Višem sudu u Novom Pazaru na samo 10 godina robije. Međutim, Apelacioni sud u Kragujevcu je, posle žalbe Višeg tužilaštva, povećao tu kaznu za pet godina.
- Nezadovoljni visinom kazne, uložili smo žalbu, koju je Apelacioni sud uvažio i preinačio je prvostepenu presudu tako što je okrivljenom izrekao maksimalnu kaznu za to delo - potvrđeno je iz Višeg tužilaštva.

Kako se navodi u presudi, E. T. je prvi put silovao ćerku još 2013! Od tada ju je redovno seksualno zlostavljao kad god bi ostao sam s njom.

Ceo slučaj je izbio na videlo tek krajem oktobra 2017, kad je mlađa ćerka tog manijaka videla oca kako dira njenu stariju sestru po intimnim delovima tela.
- Šokirana devojčica odmah je otrčala kod mame i ispričala joj šta je videla. Majka je zatim porazgovarala sa starijom ćerkom, koja je u jednom trenutku briznula u plač i do detalja opisala šta joj je otac radio u prethodne četiri godine - priča naš izvor iz istrage.
Monstruma su istog dana prijavili supruga, mlađa ćerka i sin, koji je u međuvremenu saznao šta se desilo.
- U policijsku stanicu došla je žena sa dvoje dece i podnela prijavu protiv muža. Rekla je da joj je starija ćerka priznala da je otac godinama siluje. Policajci su odmah otišli do kuće koju je ta porodica iznajmljivala u jednom naselju na periferiji Novog Pazara, i uhapsili osumnjičenog - rekao nam je izvor.

Pretio joj da ćuti

Zlostavljana devojčica je zatim, u prisustvu psihologa i radnika Centra za socijalni rad, ispričala da ju je otac prisiljavao na oralni i klasičan seks.
- Otac joj je sve vreme pretio da ne sme nikom da priča o tome. Devojčica je iz straha ćutala, ali je teško podnosila torturu, činilo joj se da je otac nikad neće ostaviti na miru. Priznala je da je dugo razmišljala o samoubistvu kako bi prekinula agoniju - kazao je naš sagovornik.

OCA SILOVATELJA ODAJE I FEJSBUK! Monstrum iz Novog Pazara PROGANJAO MLADE DEVOJKE!

Tagovi: