08.11.2019.

11:20

Foto:

Hronika

BIVŠI ŠURAK MU BAŠ STAO NA ŽULJ! Mrtav pijan mu došao na vrata i PRETIO SEKIROM, iako već ima zabranu prilaska. E SADA ĆE DA ROBIJA!

Istim sporazumom određena mu je mera zabrane prilaska oštećenom Veljku Pavloviću (22) iz Sirakova u trajanju od tri godine. Ujedno mu je tim sporazumom oduzeta sekira kao predmet izvršenja krivičnog dela I naloženo da plati troškove obaveznog branjenja u iznosu od 13.000 dinara, dok je oštećeni upućan na parnicu.

Milošević je pomenuto krivično delo počinio 6. novembra, oko 00,40 časova, kada je u vidno alkoholisanom stanju  došao ispred kuće Veljka Pavlovića u Sirakovu, opština Veliko Gradište, sa sekirom u ruci. Vitlajući sekirom ispred ulazne kapija pozivao je Veljka da izađe iz kuće, koji mu je inače bio bivši šurak,  i pretio mu je da će da razvali vrata i da ga ubije. 

PENZIONER KRVNIČKI PRETUKAO TINEJDŽERA! Izleteo iz crnog "audija" udarao i šutirao Marka, pa potegao pištolj, spasavali ga šokirani drugovi

Srećom, ukućani su pozvalu policiju koja je u rekordnom vremenu došla i uhapsila nasilnika, sprečivši ga da ostvari svoje namere. Njemu je određeno policijsko zadržavanje u trajanju od 48 sati. Nakon isteka zadržavanja predat je Osnovnom tužilaštvu u Velikom gradištu gde je saslušan. On je priznao delo zakoje se tereti pravdajući se da je bio pijan. Alkotestiranjem je utvrđeno da je u trenutku izvršenja krivičnog dela imao 3,18 promila alkohola u krvi.

Inače, Milošević je prošle godine zbog naislja koji izvršio nad tadašnjim šurakom Veljkom Miloševićem bio osuđen na šest meseci kućnog zatvora i na godinu dana zabrane prilaska oštećenom, a sada je tu zabranu prekršio i ponovo napao bivšeg šuraka. Tužilaštvo mu je ponudilo sporazum o piznanju krivice, što je ovaj uz saglasnost svog branioca prihvatio, kojim je osuđen na sedam meseci efektivnog zatvora.

Tagovi: