Autor: Informer.rs

20.11.2019.

10:32

Foto:

Hronika

JELIČIĆ PREREZAO VRAT U SPECIJALNOM SUDU! Izašao za govornicu, rekao Sad ću da se ubijem pred svima!

Kako saznajemo, Jeličić se javio za reč, izašao za sudsku govornicu, i uz reči "Sada ću da se ubijem pred svima" iz džepa izvadio oštar predmet i prerezao sebi vrat.

On je sa povredama vrata i ruke smešten u bolnicu.

Informer

 

Podsetimo, u velikoj akciji policije 2009. godine zbog teškog ubistva, zločinačkog udruživanja, nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija, iznuda i nanošenja lakih i teških telesnih povreda, i iznude novca lišeni su slobode Milan Lazarević, Zoran Jeličić, Milan Milijanović, Nebojša Goloskoković, Aleksandar Pavlović, Dejan Velimirović, Mirko Lazarević, Marko Miličković i Aleksandar Bošković.

OBUČEN U POLICAJCA LIKVIDIRAO BIZNISMENA Ko je čovek koji je SEBI PREREZAO VRAT PRED OČIMA SUDIJA I ADVOKATA

"Valjevski klan" klan je počeo sa delovanjem 2006. godine, na području Valjeva. Okrivljeni Milan Lazarević, poznatiji kao Laza Bombaš, organizovao je kriminalnu grupu koja je tri godine vršila velika razbojništva, ali su "pali" tek nakon ubistva Željka Đedovića (30) u noći između 3. i 4. aprila 2009. godine.

Inače, Jeličić je 2009. godine priznao da je u Valjevu ubio Željka Đedovića. Jeličić je tada i ispričao istražnom sudiji da je u uniformi, koju je pozajmio od policajca Milana Milijanovića (25), prišao Đedoviću i ispalio u njega četiri metka.

Tagovi: