27.12.2019.

07:59

Foto:

Hronika

NAJNOVIJA SAZNANJA! Osmi dan potere za Monikom i Malčanskim berberinom, evo šta se dešava na terenu

14.00 - Prema Informerovim saznanjima, nekoliko dana pre nestanka Monike Karimanović iz jednog domaćinstva u blizni Malče nestalo je 240 kilograma suvog mesa. Policija proverava da li je ovaj događaj povezan sa nestankom devojčice.

Informer

 

13.00 - Policija i dalje traga za nestalom devojčicom Monikom Karimanović i Ninoslavom Jovanovićem, poznatom kao Malčanski berberin. I dok policija detaljno pretražuje svaku kuću, neki od meštana tvrde da su ih videli

Informer

 

11.40 - Pojavila se najnovija fotografija Malčanskog berberina.

Informer

 

10.50. - Prema poslednjim informacijama, policija pretražuje selo Orešac kod Knjaževca, a na terenu je oko 500 policajaca. Naš reporter nalazi se na licu mesta, POGLEDAJTE ŠTA JE ZABELEŽIO.

Informer

Tekst potpisa

9.20 - Ekipa Informera otišla je do kuće Malčanskog berberina, a tamo nismo njegove roditelje.

Informer

 

9.10 - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović naveo je, govoreći jutros za TV Prva o otmici Monike Karimanović (12) da MUP neće stati i da nijedan čovek neće spavati dok se devojčica ne pronađe. Opširniju izjavu PROČITAJTE OVDE.

Informer

 

8.00 - Više od 300 policajaca, pripadnika Žandarmerije, lovaca i građana od rane zore traga za Ninoslavom Jovanovićem Malčanskim berberinom koji je prošlog petka ujutro oteo Moniku Karimanović (12) u Nišu

7.30 - Potraga za ovim silovateljem traje već osam dana, a policija je pronašla više tragova koji bi mogli da ih odvedu do njega i Monike. U jednoj od napuštenih kuća policija je pronašla Monikinu kosu i ostatke hrane, što potvrđuje da su Malčanski berberin i devojčica tu boravili.

Informer

PREVEZAO IH KAMION BOSANSKIH TABLICA, GUBI IM SE SVAKI TRAG?! Novi detalji POTRAGE ZA MONIKOM I MALČANSKIM BERBERINOM

POLICIJA NAŠLA JOŠ JEDNU SUMNJIVU KUĆU! Evo šta su zatekli unutra, potera za Monikom i Malčanskim berberinom još traje

Tokom jučerašnjeg dana policija je pretraživala atare sela Glogovac u opštini Knjaževac jer se pretpostavlja da je Jovanović tamo na silu odveo dvanaestogodišnju Moniku.

Tokom potrage za Malčanskim berberinom i Monikom sinoć su pronađeni dupli tragovi stopala

Tagovi: