• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.12.2019

09:05

MINISTAR STEFANOVIĆ O NESTALOJ MONIKI: Očekujemo dobru vest, nijedan čovek u MUP neće spavati dok se devojčica ne pronađe, a MONSTRUM NE PRIVEDE PRAVDI

Vesti

MINISTAR STEFANOVIĆ O NESTALOJ MONIKI: Očekujemo dobru vest, nijedan čovek u MUP neće spavati dok se devojčica ne pronađe, a MONSTRUM NE PRIVEDE PRAVDI

Podeli vest

Devojčicu (12) oteo je Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin


Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović naveo je, govoreći jutros za TV Prva o otmici Monike Karimanović (12) da MUP neće stati i da nijedan čovek neće spavati dok se devojčica ne pronađe.

- Očekujem da ovi napori daju rezultat. Svi očekujemo dobru vest. Nadamo se da ćemo moći da je saopštimo građanima uskoro. MUP neće stati, neće spavati nijedan čovek dok se Monika ne pronađe - poručio je Stefanović.

(UŽIVO) NAJNOVIJA SAZNANJA! Osmi dan potere za Monikom i Malčanskim berberinom, evo šta se jutros dešava na terenu

On je zahvalio i lovačkim udruženjima i drugim ljudima koji su se uključili u potragu.

- Naš apsolutni prioritet je da pronađemo Moniku Karimanović živu i zdravu i da je vratimo porodici, a da monstruma koji ju je oteo privedemo pravdi i smestimo iza rešetaka - rekao je Stefanović.

On je preneo novinarima da su poslati dodatni pripadnici policije u okolinu Knjaževca, tako da 470 pripadnika policije učestvuje u aktivnoj potrazi za Monikom.

Stefanović je istakao da je reč o najiskusnijim operativcima Uparve kriminalističke policije, Žandarmerije, Uprave granične policije, službenika policijskih uprava u Nišu i Zaječaru, sve lokalne snage, kao i helikopterska jedinica.

"Tokom prethodne noći pretraživali smo teren uz pomoć termovizijskih kamera, sva tehnička preimućstva koja su nam na raspolaganju i nećemo stati dok ne pronađemo Moniku", rekao je Stefanović.

Ministar je zahvalio i lovcima, kojih, kako je rekao, više od 100 aktivno učestuvuje u potrazi, kao i svima koji su prethodnih dana slali poruke, uključili se u potragu dronovima, ponudili opremu, tehniku ili svoje vreme.

Podsetimo, Monika je nestala 20. decembra na putu do škole, a sumnja se da ju je oteo Ninoslav Jovanović (46), poznatiji kao Malčanski berberin.

Foto: Printscreen

 

Za njim trenutno traga veliki broj policajaca i Žandarmerije u selima u okolini Knjaževca gde je Jovanović poslednji put viđen sa devojčicom Monikom Karimanović.

POLICIJA NAŠLA JOŠ JEDNU SUMNJIVU KUĆU! Evo šta su zatekli unutra, potera za Monikom i Malčanskim berberinom još traje

Ninoslav Jovanović je prvi put za silovanje devojke i devojčice 1996. godine osuđen na deset godina robije i pušten uslovno posle 9 godina, da bi odmah počinio novo krivično delo. Oteo je i silovao devojčicu od 12 godina, zatim je oteo još jednu devojčicu, koja je uspela da pobegne. Tada je osuđen na 15 godina, ali mu je sud smanjio kaznu na 12 godina.

Izašao je iz zatvora u januaru prošle godine, posle čega je preko Fejsbuka uznemiravao žene, a pisao je i na stranici za otkup kose, zbog čega je uhapšen u oktobru prošle godine i u zatvoru proveo pet meseci.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Не дај Боже да јурите Ал Каиду...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija