22.01.2020.

12:35

Foto:

Hronika

(VIDEO) PRIPADNIK ŽANDARMERIJE S PIJANOM SESTROM UŠAO JE U KRALJEVAČKU HITNU POMOĆ, a potom je nastao haos! Dva medicinska tehničara su pokušala da mu se suprotstave...

Muškarac koji je doveo sestru u alkoholisanom stanju u Hitnu pomoći u Kraljevu, pretukao je dva medicinska tehničara.

Kako se saznaje, do incidenta je došlo u noći između utorka i srede, zato što su muškarac i njegova sestra seli na polomljena kolica. Medicinski tehničar im je rekao da ustanu sa njih jer postoji mogućnost da padnu, međutim, muškarac ga je udario u glavu.

U pomoć je pritekao drugi medicinski tehničar, ali je čovek i njega udario u glavu i stomak.

ČOVEK KOJI JE UPAO U PORODILIŠTE PRIZNAO ZA INFORMER: Uplašio sam se za suprugu, vrištala je od bolova!

Policija je došla na lice mesta i uhapsila tog muškarca, a kako su saopštili iz Hitne, prema njihovim saznanjima reč je o bivšem pripadniku Žandarmerije.

Incident su zabeležile sigurnosne kamere. Na snimku se vidi trenutak napada i koškanje koje je usledilo.

Snimci su predati policiji, a napadač je priveden i zadržan u pritvoru.

Načelnik Hitne službe doktor Dragan Micić kaže da je bezbednost zaposlenih u zdravstvu sve teža.

Pripadnici Policijske uprave u Kraljevu izašli su na mesto događaja odmah po prijavi da jedan muškarac u Hitnoj službi Doma zdravlja fizički nasrće na osoblje.

Policija je nakon obavljenih razgovora sa akterima događaja i svedocima utvrdila da je tridesetsedmogodišnji pripadnik Žandarmerije u Kraljevu, koji je bio van dužnosti, vređano i udarao dvojicu medicinskih tehničara.

O događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo koje se izjasnilo da nema elemenata krivičnog dela.

Policija je pripadniku Žandarmerije odredila zadržavanje do 24 sata zbog vređanje, vršenje nasilja ili pretnje na osnovu Zakona o prekršajima.

Takođe u Žandarmeriju u toku je pokretanje disciplinskog postupka protiv njenog pripadnika i on će do okončanja postupka biti udaljen iz službe.

Tagovi: