25.01.2020.

11:34

Foto:

Hronika

DEVOJČICA (13) PRIJAVILA OCA I BRATA DA SU JE SILOVALI, a onda je njena majka uradila nešto ŠTO PRKOSI ZDRAVOM RAZUMU!

Devojčica J. M. (13) iz Mačvanskog Metkovića, koja je u novembru prijavila oca i brata da su je seksualno zlostavljali, našla je utočište u hraniteljskoj porodici. Brat joj je u međuvremenu pušten iz pritvora, zbog nedostatka dokaza da ju je zlostavljao, ali je otac i dalje iza rešetaka.

Majka je se praktično odrekla i nije je nijednom posetila, pa je čak i optužila ćerku da je sve izmislila kako bi oca i brata poslala u zatvor!

Tuga

Devojčica se žalila kako nema šta da obuče i da nikad nije dobila novu haljinu ili cipele
Komšija

Istražitelji su se tako našli na velikim mukama da nađu nepobitne dokaze da su I. M. (53) i njegov sin U. M. (23) seksualno zlostavljali nesrećnu devojčicu.

- Otac se tereti za krivično delo obljube nad detetom i produženo krivično delo rodoskvrnuće nad maloletnom ćerkom i njemu je produžen pritvor do 15. februara. Njegov sin U. M. (23), kog je rođena sestra takođe prijavila za seksualno uznemiravanje, posle žalbe advokata je pušten na slobodu - potvrdio nam je naš izvor blizak istrazi.

Prema njegovim rečima, J. M. je smeštena u hraniteljsku porodicu u Šapcu i još se nije suočila sa ocem i bratom pred istražnim organima. Možda će se suočiti tek na sudu, ako optužnica uopšte bude podignuta.

- Posle psihološkog veštačenja, kojem bi svo troje trebalo da budu podvrgnuti, znaće se da li ima elemenata za podizanje optužnice - objasnio je naš sagovornik.

NASTAVNICA IZ BOGATIĆA OTKRILA PAKAO koji se dešavao u kući sa DESETORO DECE

Devojčica, inače, pohađa sedmi razred osnovne škole, a u novembru se požalila nastavnici da su je otac i brat terali da se skida gola i da su je neprimereno dodirivali. Odmah su alarmirani policija i Centar za socijalni rad, a osumnjičenima je određeno zadržavanje.

Na saslušanju obojica su izričito negirali tvrdnje devojčice. Na stranu muža i sina stala je i devojčicina majka, koja je isključila svaku mogućnost da se tako nešto događalo u njihovoj porodičnoj kući.

OTAC IZ PAKLA! Svi su ga znali kao finog komšiju, a on je 9 godina u podrumu SILOVAO SVOJU DECU! Pojavili se njegovi zastrašujući snimci

Ni meštani Mačvanskog Metkovića ne znaju šta da misle o celom slučaju i ne mogu biti sigurni da li je J. M. sve izmislila.

- Ona se ranije često žalila na težak život u kući sa još devetoro braće i sestara. Pričala je da je sa braćom i sestrama bila primorana na težak rad, dok im je otac uzimao sve pare i trošio ga na alkohol. I to je sve sigurno tačno! Otac im zaista jeste alkoholičar, a svi u selu smo mnogo puta videli malu J. M. u nadnici, kako bere kupine ili duvan - navodi meštanin.

Devojčica se, kaže on, žalila komšijama kako nema šta da obuče i da nikad nije dobila novu haljinu ili cipele.

- Bila je veoma nezadovoljna životom u toj porodici, pa je u jednom trenutku htela i da se preseli kod jedne starije sestre, koja je udata, ali joj to nije uspelo. Ko će sad znati da li su je brat i otac zaista seksualno zlostavljali?... Otkad ih je devojčica prijavila, majka je nijednom nije posetila u toj hraniteljskoj porodici. Neće da čuje za ćerku, ljuta je na nju zato što je navodno izmislila zlostavljanje i smestila oca i brata u zatvor - kazao je komšija. 


 

Tagovi: