• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.01.2020

20:59

OTAC IZ PAKLA! Svi su ga znali kao finog komšiju, a on je 9 godina u podrumu SILOVAO SVOJU DECU! Pojavili se njegovi zastrašujući snimci

Vesti

OTAC IZ PAKLA! Svi su ga znali kao finog komšiju, a on je 9 godina u podrumu SILOVAO SVOJU DECU! Pojavili se njegovi zastrašujući snimci

Podeli vest

U Holndije je počelo suđenje Geretu Jan van Dorstenu (67), osumnjičenom da je svoju decu, koja sada imaju između 18 i 25 godina, držao zatočene u podrumu devet godina gde ih je silovao i zlostavljao

U oktobru prošle godine je u podrumu kuće u Ruinervoldu na severu zemlje pronađena čitava porodica, šestoro dece i njihov otac.

Naizgled običan video, širom Evrope izaziva jezu koja se uvlači u kosti, sve to po početku suđenja na kom iz dana u dan isplivavaju monstruozna nedela ovog ćoveka-zveri.

Ceo slučaj brutalnog porodičnog zlostavljana razotkriven je nakon što je jedan sin pobegao iz zatočeništva i uz pivo u jednom lokalnom pabu ispričao kroz šta je sve prošao.

Tužioci su naveli da su jednom detetu bile vezane ruke i noge, dok je drugo celo leto moralo da provede u kućici za pse.

DEVET GODINA ČEKALI SMAK SVETA U PODRUMU! Otac i šestoro dece ŽIVELI BEZ KONTAKTA SA SVETOM u holandskom selu!

Foto: Printscreen You Tube

Osumnjičeni Dorsten se nije pojavio na sudu zato što se oporavlja od srčanog udara.

Optužen da je više puta silovao jednu ćerku i jednog sina.

U tužilaštvu tvrde da je otac držao decu u izolaciji i govorio im će ako napuste kuću doći u kontakt sa zlim duhovima, a tako ih je navodno pripremao za "sudnji dan".

Deca su i sama priznala da ih je otac zlostavljao. Tukao ih je, a često ih je i gušio i kažnjavao tako što su više sati morali da sede u ledenoj vodi.

Deca nisu bila prijavljena, nemaju dokumenta, a nikada nisu išla u školu.

Foto: Printscreen You Tube

On je na Fejsbuku je postavljao fotografije i snimke iz svog života, a govorio je i o borbi dobra i zla.

Gerit Jan van Dorsten (67) objavio je i snimak na kojem se vidi kako je napravio mašinu za veslanje, dok u pozadini svira klasična muzika.

Koristeći pseudonim Džon Igls, snimao je sebe kako radi vežbe u dvorištu farme na kojoj su pronađena njegova deca. Takođe je govorio o borbi dobra i zla, ali je komentarisao i severnokorejski režim.

OVO JE JEDAN OD ZATOČENIKA MONSTRUMA KOJI JE UMISLIO DA JE ISUS! Austrijanac koji je ZATOČIO ŠESTOČLANU PORODICU U PODRUMU ZBOG SMAKA SVETA PRIPADAO KULTU! (FOTO/VIDEO)

Sumnja se da je otac bio pripadnik Munove sekte koja je poznata po masovnim venčanjima.

Kako se navodi, u Munovoj sekti je praksa da se non-stop radi. Ustaje se ujutro u četiri i uz malo hrane radi se do iznemoglosti, najčešće prodajući razne predmete na ulici, a zarađeni novac daje se crkvi.

Jedina satisfakcija je obećano spasenje kroz činjenicu da se deca najvećeg mesije.

Po dogmi Unifikacione crkve bračni drugovi sreću se prvi put na dan venčanja.

Kandidat za venčanje dužan je da sedam godina najpre živi u celibatu, od toga tri godine radi kao "sakupljač novca", onda mu se kompjuterski određuje bračni drug, a mesija ima ekskluzivno pravo na izbor.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija