01.09.2020.

23:15

Foto:

Hronika

DŽIP GA PRIGNJEČIO UZ OGRADU, ŽICA GA ZAKLALA! Strašna tragedija u polju u okolini Novog Pazara!

Nesrećni Aljović je u trenutku nesreće kačio prikolicu punu sena za svoj džip. Međutim, vozilo se samo pokrenulo na nizbrdici i prignječilo ga o ogradu od bodljikave žice, koja mu je isekla karotidnu arteriju na vratu i Avdo je brzo iskrvario.

Radnici sve videli

Izvor iz istrage kaže da se Aljović kobnog dana dogovorio sa svojim radnicima da se nađu u nedelju rano ujutro na njegovom imanju u Trnavi da doručkuju i popiju kafu i da zatim zajedno pokupe bale sena. Planirali su da seno prebace na drugu lokaciju.

- Avdo je veliku prikolicu, koja je bila puna sena, zakačio za svoj džip i taman kada je trebalo da krenu, vozilo se samo pokrenulo, počelo je da klizi niz nizbrdicu. Radnici su pokušali da zaustave džip, a Avdo je pritrčao do vrata vozila i otvorio ih, pokušavajući da uskoči u kabinu i pritisne kočnicu, ali nije uspeo - kaže naš izvor.

Prema njegovim rečima, džip je na nizbrdici sve više ubrzavao, a Avdo je uporno trčao pored vozila i nije primetio da se približava ogradi od bodljikave žice.

- Džip je zatim udario u ogradu i prignječio nesrećnog Aljovića o žicu, koja mu je prerezala vrat. Radnici su tada brzo pomerili džip i pokušali da Avdi zaustave krvarenje, ali uzalud. Dok su lekari Hitne pomoći stigli na mesto nesreće, mogli su samo da konstatuju smrt - ispričao je naš sagovornik.

"NOVAC IZ BEOGRADA I KLETVE SPC SRUŠILE ĐUKANOVIĆA"! SARAJEVO I ZAGREB PATE ZBOG POBEDE SRBA! Rojters strahuje da je Crna Gora pala u ruke Moskve i Beograda, DW analizira hoće li Milo pobeći iz zemlje...

Policija je obavila uviđaj i uzela izjave od Avdinih radnika, koji su do detalja opisali kako se desila nesvakidašnja tragedija.

- Istraga je pokazala da je reč o nesrećnom slučaju. Tužilaštvo nije naložilo obdukciju, a telo je predato porodici radi sahrane - rekao je naš izvor.

Ugledan domaćin

Inače, Aljović je bio ugledan domaćin i imao je mnogo zemlje koju je obrađivao. Godinama je bio i vlasnik jednog od najpoznatijih restorana u Novom Pazaru koji se nalazi u starom delu grada.

- Strašna je to smrt... Zamislite, zaklala ga bodljikava žica na njegovom sopstvenom imanju?!? Bio je vredan i sposoban, a nije ni stigao da uživa u svemu što je stekao. Stalno je širio imanje, kupovao je zemljište i uživao je u tome - rekao nam je Avdin prijatelj. 

Ostavio iza sebe ženu i šestoro dece

Avdo Aljović ostavio je iza sebe suprugu i šestoro dece. Sahranjen je na mesnom groblju u naselju Trnava, a od njega se oprostio veliki broj rođaka, komšija i prijatelja. Svi su bili u šoku i niko nije mogao da veruje da je Avdo nastradao na takav način.