03.09.2020.

23:20

Foto:

Hronika

OSTAVILA TROJE DECE I MUŽA, A ONDA JE USLEDIO BIZARNI NAPAD! Detalji šok događaja kod Čačka!

Miloš J. (47) uhapšen je preksinoć nakon što je kombijem udario suprugu Jelenu J. (35) i njenog ljubavnika Dragišu R. (48) u selu Bečanj kod Čačka! Jelena je s teškim povredama zbrinuta u bolnici, dok je Dragiša zadobio samo lakšu povredu noge i pušten je na kućno lečenje!

FRANCUZI PROTERUJU PORODICU MUSLIMANA IZ BIH, JER SU MUČILI ĆERKU ZBOG VEZE SA MOMKOM SRBINOM! E, tako se to radi! AMAN!

DODIRIVAO JE PO TELU, POKAZIVAO PO*NO FILMOVE I NAGOVARAO NA SE*SUALNI ODNOS?! Uhapšen Nišlija zbog zlostavljanja devojčice (12)?!

Htela da vidi decu

Izvor iz istrage kaže da je Jelena pre samo nedelju dana napustila Miloša, ostavila mu troje dece i preselila se kod Dragiše u Mrčajevce.

Tužilac odlučuje o
krivičnom delu

Milošu je, po nalogu tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati i on će danas biti saslušan, nakon čega će sudija odlučiti o eventualnom određivanju pritvora. Tužilaštvo do zaključenja ovog broja Informera nije saopštilo za koje krivično delo će Miloš odgovarati.

Miloša razbesnelo. Počeo je da im preti, a Jelena i Dragiša su počeli da beže. Tu se razjareni Miloš nije zaustavio, pa je seo u kombi i krenuo za njima. Jelena i Dragiša su u panici bežali seoskim putem kad ih je Miloš sustigao i pokosio kombijem. Jelena je najgore prošla, jer je zadobila prelom butne kosti i tešku povredu kuka, dok je kombi samo okrznuo Dragišu - ispričao je naš izvor, i dodao da je Miloš mirno sačekao policiju i predao se.

U čačanskoj bolnici rekli su nam da je Jelena smeštena na odeljenje ortopedije.
- Pacijentkinja je hospitalizovana i u stabilnom je stanju, nije životno ugrožena. Drugi pacijent je prošao sa lakšom povredom, imao je nagnječenje zgloba, pa nije ni zadržan na bolničkom lečenju - rekla nam je dr Biljana Kočović, portparol Opšte bolnice u Čačku.

Miran i dobar

Meštani Bečnja su u šoku zbog Miloševog postupka, jer ga znaju kao mirnog čoveka i dobrog domaćina.
- On je super komšija, još ne možemo da verujemo da je uradio tako nešto. Miloš i Jelena su poslednjih meseci imali problema, često su se svađali, a sve je kulminiralo kad je ona otišla kod drugog čoveka. Miloš je tada pokušao mirno da je urazumi i da je ubedi da se vrati njemu i deci, ali sve je bilo uzalud. Verovatno mu je bes pomutio razum kad ju je video sa Dragišom. Sva sreća da ih nije ubio - kazao je meštanin sela Bečanj.
Prema njegovim rečima, Miloš, Jelena i Dragiša su poreklom s Kosova i doselili su se u okolinu Čačka posle NATO agresije 1999. godine. I. M.