06.10.2020.

13:51

Foto:

Hronika

KRVAVA NOĆ U KRUŠEVCU: Posle bizarne svađe ispred lokala brze hrane, PIJANI MLADIĆI IZBODENI NOŽEM, EVO KAKO JE BILO

Sukob koji je izbio ispred lokala brze hrane i kafića ,, Opera,, u blizini Obilićeve ulice izazvala su dvojica pijanih mladića, da bi se uskoro u svađu umešala  oš dvojica, koja su se zatekla na licu mesta.

- Incident su izazvala dvojica mladića koji su se ispred lokala brze hrane najpre posvadjala oko toga šta će da jedu, a šta da piju. Jedan od njih je ušao u lokal po hranu, koju je i naručio za obojicu, dok je drugi na suprotnoj strani ulice tražio pivo.

Informer

 

Sukobili su se i oko naručenog piva i oko hrane, jer jednom od njih nije bilo po volji ono što je drugi naručio. Ubrzo su se u njihov sukob umešala još dvojica mladića koji su tu ,, hteli na miru da popiju piće,,. Verbalni sukob u trenu je prerastao u tuču. Jurili su po ulici, udarajući se pesnicama.

U jednom trenutku, jedan od dvojice pijanih muškaraca je potegao nož i jurnuo prema mladićima koji su ga tukli. Najbližeg je ubo u grudi, dok je drugi "rasporenog" stomaka, pao na dvadesetak metara udaljen trotoar sporedne ulice - priča za Informer očevidac događaja.

Policija i hitna pomoć brzo su stigli na mesto incidenta, a istraga se nastavlja.

Informer

Mesto gde je pao izbodeni mladić

Dvojici izbodenih muškarca sa povredama stomaka i ruke, konstatovane su teže povrede i oni su smešteni na odeljenje kruševačke Opšte bolnice. 

Za Informer je u bolnici potvrđeno da su obojica povređenih muškaraca zbrinuta na Odeljenju hirurgije i da se nalaze na Intenzivnoj nezi.

Mladić Bojan A. uboden je u stomak, dok je Vladica A, zbrinut usled ubadanja u predelu grudi i ruke. Kruševačka policija je privela osumnjičenog Miloša.B (29) i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati. On se sumnjiči da je nožem nasrnuo na dve osobe i posle verbalnog sukoba naneo im ubodne povrede nožem.

Teško ubistvo u pokušaju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su potvrdili hapšenje M.B.(1991), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju. 

Nedugo posle incidenta policija ga je identifikovala I uhapsila, a na licu mesta je pronađen nož kojim je, kako se sumnja, ubo oštečene. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužiocu u Kruševcu- kažu u Policijskoj upravi u Kruševcu.