22.12.2020.

10:20

Foto:

Hronika

TEŠKO RANJENI OTAC I SIN PREVEZENI U KC NIŠ! Direktorka kruševačke bolnice otkrila: Zrna ispaljena iz lovačke puške OSTALA IM U TELU!

Nekoliko nepoznatih osoba sinoć su oko 19,30 časova u selu Parcane kod Varvarina upali u privatno dvorište vikendice, u kojoj su bili otac i sin, pa na vlasnike objekta potegli oružje. Tom prilikom iz lovačke puške ranjeni su otac Goran K. (53 ) i njegov sin Darko K.(28) .

Prvi rezultati istrage ukazali su da su oni u dvorištu svoje vikendice primetili nekoliko nepoznatih osoba, a zatim je jedna od njih ispalila patron  iz lovačke puške.

Goran je pogodjen u glavu, a Darko u ledja. Njih dvojica su u svesnom stanju prevezeni u kruševačku bolnicu.

Policija intezivno radi na rasvetljavanju slučaja, utvrdjivanju svih okolnosti i identifikaciji osobe koja je pucala iz puške.

Informer

 

Direktorka kruševačke Bolnice, Dr Vesna Stevic Gajić, je za medije potvrdila da su obojica primljeni sa teškim povredama.

Posle opservacije na hirurškom odeljenju, D.G., koji je pogodjen u glavu, biće transportovan u KC Niš, a očekuje se i da njegov otac G.K., koji je pogodjen u grudi, posle stabilizacije na kruševackoj hirurgiji, takodje bude prebačen na dalje lečenje u KC Niš.

Iako su se obojici zrna zadržala u telu, oni su za sada stabilno i trenutno nisu životno ugroženi