• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

21.12.2020

13:41

NOVA KOVID BOLNICA PRORADILA PUNOM PAROM: Od ranog jutra počeli da pristižu prvi pacijenti, EVO KO O NJIMA VODI RAČUNA

Vesti

NOVA KOVID BOLNICA PRORADILA PUNOM PAROM: Od ranog jutra počeli da pristižu prvi pacijenti, EVO KO O NJIMA VODI RAČUNA

Podeli vest

U novootvorenu Kovid bolnicu u Kruševcu u ponedeljak nešto posle osam sati pristigli prvi pacijenti iz Kruševca i okoline

Iz opravdanih razloga prvog dana rada novinarima nije dozvoljen ulazak u krug ove ustanove, pa su se brojne ekipe medijskih kuća dovijale svako na svoj način, oko kruga bolnice da bi stekle kakvu takvu sliku o onome što se događa unutra. Primetili smo da je do 11 sati ovde pristiglo oko deset pacijenata.

Foto: R.B.

 

Od pojedinjih ljudi, bliskih Opštoj bolnici Kruševac, koji izlaze iz kruga bolnice moglo se saznati da profesionalnu i mentorsku podršku novoprimljenim lekarima i medicinskim sestrama pružaju lekari, medicinsko i nemedicinsko osoblje iz Kliničkog centra Niš, koji će u prvih 15 dana neprekidno biti smešteni u Kruševcu, kako bi i van radnog vremena bili dostupni kolegama i pacijentima iz Kruševca i Kraljeva...

Foto: R.B.

 

U bolnici se, inače, pored  odeljenja invazivne i poluintezivne nege nalaze i prijemno trijažno odeljenje, savremeni dijagnostički centar i laboratorija.

Od pratećih objekata izgrađene su kuhinja, vešernica, kotlarnica, kapela i pomoćni objekti., kao i veliki parking prostor koji može da primi više par stotina automobila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set