31.12.2020.

13:02

Foto:

Hronika

MAJKA MAKRO OSTAJE IZA REŠETAKA: Emina je maloletnu ćerku podvodila starijem muškarcu, devojčica pobegla i SVE ISPRIČALA POLICIJI

VJT Subotice odredio je pritvor od mesec dana, nakon što je posle 48 sati od hapšenja saslušana Emina K. (1981), Subotičanka, osumnjičena da je za novac primorala maloletnu kćerka (16) da ima seksualni odnos sa starijim muškarcem.

Kako saznajemo, Emini K je određen pritvor od 30 dana, zbog mogućnosti da osumnjičena utiče na svedoke i da je moguće da ponovi krivično delo.

- Istraga će tokom pritvora osumnjičene utvrditi, pod kojim je okolnostima naterala maloletno dete na polni odnos sa starijom muškom osobom. Još nema saznanja šta je bio pravi motiv da devojčicu primorava na takav neljudski čin i učini krivično delo.

Hapšenje Emine K., usledilo je zbog sumnje da je izvršila krivično delo trgovine ljudima, kako nam je potvrđeno u policiji Subotice.

- Osumnjičena E.K. je, primoravala svoju šesnaestogodišnju ćerku na seksualni odnos sa starijim muškarcem, a za to je tražila novac, saopštila je policija nakon hapšenja Emine.

Devojčica pobegla pre ikakvog kontakta sa starijim muškarcem

Devojčica je sprečila da majka manipuliše njome, tako što je otišla u policiju sa starijom osobom od sebe u koju je imala poverenja i prijavila majku. Nezvanično saznajemo da je dete ispričalo da je majka primorala na seksualni odnos za novac.

Izvršen je i pretres u kući nedaleko od Kerskog groblja, u ulici Dragojle Jarnjević u kojoj živi stariji muškarac kome je majka podvodila ćerku. Nezvanično saznajemo da do polnog odnosa maloletne devojčice i starijeg čoveka nije došlo, jer je dete u strahu ispričalo policiji na šta je majka primorava.

VJT Subotice je odlučilo da Emina K. Ostane u pritvoru mesec dana, dok se ne rasvetle okolnosti i sumnje da je učinila krivično delo trgovine ljudima, podvođenja sopstvenog deteta.