• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Đ.

30.12.2020

13:29

MAJKA IZ PAKLA, PODVODILA MALOLETNU ĆERKU: Uzela je novac od starijeg muškarca i primoravala devojčicu, ONA NETAKNUTA USPELA DA POBEGNE

Vesti

MAJKA IZ PAKLA, PODVODILA MALOLETNU ĆERKU: Uzela je novac od starijeg muškarca i primoravala devojčicu, ONA NETAKNUTA USPELA DA POBEGNE

Podeli vest

Emina K. (39) iz Subotice osumnjičena za trgovinu ljudima, uhapšena posle podvođenja maloletne ćerke (16) koju je primorala na polni odnos sa starijom osobom, zbog novca

Policija u Subotici uhapsila je Eminu K.(39) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo trgovina ljudima. Ona je osumnjičena, da je tokom ovog meseca svoju šesnaestogodišnju ćerku E.D. primoravala na polni odnos sa starijim muškarcem, i za to od njega dobila novac.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

Informer saznaje, Emina K. je svoju kćer nagovarala da stupi u polni odnos sa starijom muškom osobom, od koje je uzela novac za taj krivični čin, a kada nije uspela u tome, primorala je devojčicu da se ipak nađe sa tom muškom osobom.

Devojčica se poverila rođaci sa kojom je bila u bliskim odnosima, i molila je, kako saznajemo, da odu zajedno u policiju i prijave slučaj. Emina, njena majka, je nakon toga uhapšena, a okolnosti podvođenja maloletne ćerke biti razjašnjeni u nadležnom Višem tužilaštvu u Subotici, nakon saslušanja majke Emine i istrage.

Foto: Informer

 

Saznajemo da su majka i ćerka živele u siromaštvu, iako se još utvrđuju okolnosti koje su naterale 39-godišnju majku da podvodi maloletnu devojčicu.

Majka i kćerka žive na periferiji Kelebije, na mestu blizu granice, gde je velika frekvencija stranaca i migranata, pa se navodi da su to dodatne okolnosti koje omogućavaju i trgovinu ljudima.

Ćerka pobegla pre kontakta sa starijim mušakrcem 

Policija je takođe izvršila i pretres kuće starijeg muškarca, koji živi u blizini Kerskog groblja , u ulici Dragojle Jarnjević, sa kojim je majka Emina navodno stupila u kontakt i naterala svoju maloletnu kćer na seksualne odnose za novac.

Maloletna devojčica je uspela da pobegne pre bilo kakvog kontakta između nje i starijeg muškarca. Više tužilaštvo će nakon saslušanja Emine saopštiti detalje istrage.

U Subotici je 7. Marta prošle godine registrovan sličan slučaj, gde je majka E.R (40) uhapšena, zbog krivičnog dela podvođenja svoje maloletne četrnaestogodišnje kćeri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija