09.05.2021.

10:29

Foto:

Hronika

SRCE NAM PLAČE, SUZE NAM IDU! Jovana koja se utopila u Gružanskom jezeru je OVAKO POMAGALA SRBIJI!

Telo nesrećne devojke pronašli su ronioci žandarmerije nakon dva dana portage, a njena smrt je teško pogodila i njene kolege sa kojima se proteklih meseci, kao volonter, bavila humanitarnim radom i aktivno pomagala u borbi protiv korona virusa.

Informer

- Veliko poštovanje za ovu devojčicu, bila je naš volonter i uvek spremna da uz udruženje doprinese bezbednosti grada, tolika odgovornost od jedne devojčice prema svom gradu je prevelika. Počuvaj u miru dobro dete, mi ćemo uvek da te pamtimo. Video sam te pre neki dan... Rekli su naš volenter, srce mi plače, suze nam idu. Ti si ponos svog grada, ti si ponos Kragujevca. Bog da ti dušu oprosti – kaže se u oproštajnoj poruci  ove organizacije na njenoj Fejsbuk stranici.

Inače, Jovana je, kako saznajemo u "Posle kiše", bila aktivno uključena u proces vakcinacije, gde je sa ostalim volonterima radila na evidenciji ljudi koji su došli da prime vakcinu, merenju temperature i ostalim poslovima koje mogu da rade građani kako bi smanjili opterećenje medicinskih radnika.

Informer

Jovana je bila aktivno uključena u proces vakcinacije

Da podsetimo, nesreća se dogodila kada se petoro prijatelja vozilo po jezeru gumenim čamcem, posle čega su Jovana, njen drug i drugarica prešli na dasku za surfovanje. Nešto kasnije svo troje su pali sa daske u vodu.

Informer